Bilgisayarım render yaparken kapanmıştı, ne yaparsam yapayım POST almıyordu, düzelmiyordu. Foruma konu oluşturdum (ilgili konu için tıklayın) ve sorunu aradık, çözmeye çalıştık. PSU, anakart ve işlemciden şüphelendik ama ana şüpheli PSU'dı. Sistemde deneyebileceğim her şeyi dendikten sonra GameGaraj ile iletişime geçip sistemi yolladım. Bayrama denk geldi ve bekledim. İşbaşı yaptıkları ilk gün beni arayıp kasanın çok ufak bir kısmının kargoda hasarlı geldiğini söylediler, teknik serviste yeni kasa olsaydı yenisinin takılacağını, eğer beklersem yeni kasayla değişim yapılabileceği söylendi, ben beklemek istemedim. Normalde biliyorsunuz kargo sırasında alınan hasarlar sigorta kapsamında olmuyor. Kapanma saatlerine yakın olduğu için yarın sistemle ilgilenileceğini söylediler ve yarın sabah 10'da aradılar. İşlemcinin bozuk olduğunu, gerekli firmaya yollanıp değiştirilip geri yollanmasını gerektiğini söylediler. "Sen zaten 2 hafta bekledin, daha fazla beklememen için yenisini takıp kargoya verdim sistemi" dedi. Başından beri çok ilgili ve hızlı davrandılar. Bunu buraya yazıyorum çünkü elbet yeni sistem almayı düşünen arkadaşlar vardır ve teknik servis bana kalırsa çok önemli. Böyle bir hizmet aldığım için sizinle paylaşmak istedim.
Son düzenleme: