Linux, neredeyse Windows ile aynı artık.
Ben de yakın zamanda Debian veya Linux Mint'e geçmeyi düşünüyorum.

Bence Linux’a bir şekilde oyun desteği gelir. Çünkü son zamanlarda Linux, eskisi gibi adam akıllı destek almayan bir işletim sistemi olmaktan çıktı. Linux’a karşı umut besliyorum doğrusu. macOS’tan da aynı performansı bekliyorum ama olursa artık. Çünkü duyurdukları var birkaç oyun. İnsan daha iddialı şeyler bekler Death Stranding ve Resident Evil: Village haricinde.
15 Serisine getireceklerdi o oyunları en son. Apple tam oyun desteği getirirse çok iyi performans verebilir.

Bence Linux'a bir şekilde oyun desteği gelir. Çünkü son zamanlarda Linux, eskisi gibi adamakıllı destek almayan bir işletim sistemi olmaktan çıktı. Linux'a karşı umut besliyorum doğrusu. MacOS'tan da aynı performansı bekliyorum ama olursa artık. Çünkü duyurdukları var birkaç oyun. İnsan daha iddialı şeyler bekler Death Stranding ve Resident Evil: Village haricinde.

Riot Linux için entegre etse oyunu saniyesinde geçerim.

@Beyazıt Hocam, Xiaomi'nin etkinliği ne zaman gerçekleşecek? Onları takip edip Forum'da paylaşır mısın? Geçen senelerde arkadaşlarla etkinliğin ne zaman olduğunu bulamamıştık. Xiaomi'nin bir etkinliği olursa beni etiketlemekten çekinme lütfen. Konuya gelince, Apple etkinliği çok talep görüyor ve takip ediliyor. Bakalım neler sunacaklar, neyi geliştirdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Beyazıt Hocam, Xiaomi'nin etkinliği ne zaman gerçekleşecek? Onları takip edip Forum'da paylaşır mısın? Geçen senelerde arkadaşlarla etkinliğin ne zaman olduğunu bulamamıştık. Xiaomi'nin bir etkinliği olursa beni etiketlemekten çekinme lütfen. Konuya gelince, Apple etkinliği çok talep görüyor ve takip ediliyor. Bakalım neler sunacaklar, neyi geliştirdiler.
Bakacağım hocam. Bulduğum vakit konusunu açarım.

Bir süredir çok fazla lafı geçen şu SE. Merak etme sebebim ise şu: Acaba Apple, öyle bir arka kamera tasarımıyla nasıl insanların önüne çıkacak? Ayrıca inovasyonları ne olacak? Merak ettim, abilerim çıkıp ne duyuracaklar?
O tasarım birkaç kişi tarafından uydurulmuş, diğer enayiler de bunu devam ettirmiş herkese inandırmışlar gerçek olduğunu. Öyle bir tasarım yapacaklarını düşünmüyorum ben.

Bence Linux'a bir şekilde oyun desteği gelir. Çünkü son zamanlarda Linux, eskisi gibi adamakıllı destek almayan bir işletim sistemi olmaktan çıktı. Linux'a karşı umut besliyorum doğrusu. MacOS'tan da aynı performansı bekliyorum ama olursa artık. Çünkü duyurdukları var birkaç oyun. İnsan daha iddialı şeyler bekler Death Stranding ve Resident Evil: Village haricinde.

Şöyle hareketler yaparsalar geleceğini düşünmem.