Apple Event'i izleyecek misiniz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben şahsen bir Android ve Windows kullanıcısı olarak etkinliği izleyeceğim. Açıkçası Apple'ın politikaları hoşuma gitmediği için Apple ürünü almayı düşünmüyorum. Fakat yine de etkinliği izleyeceğim, Apple'ın bu sefer ne tanıtacağını görmek için. Ancak bana iPhone 16 Pro Max 1 TB hediye etseler direkt kutusunu bile açmadan satarım. Onun parasıyla da çok sağlam bir Android telefon alır geçerim. Sırf Apple telefonlar ikinci elde para ediyor diye kendi özgürlüğümü kısıtlamak istemiyorum.

Tabii ki kullanan ve sevenlere saygım sonsuz. Onlar yeni iPhone etkinliğini benden daha çok merak ediyorlardır. O yüzden Apple'ın gerçekten önemli iyileştirmeler yapması lazım. Mesela düz iPhone'lar artık 120 Hz ekrana geçmeli. Ayrıca bazı diğer telefonlarda artık standart olmuş fakat iPhone tarafında Pro'ya özel olan özellikler de Pro özellikleri olarak pazarlanmaktan vazgeçilmeli, düz modellere eklenmeli. Onun dışında Apple sevenlere saygım sonsuz.

Şahsen ben belki 15-16 yıldır çoğu Apple etkinliğini izlemiş birisi olarak bu etkinliği izlemeyi düşünmüyorum. Daha doğrusu tamamını izlemeyi düşünmüyorum. Adamlar kabız ediyorlar bir cihazı tanıtana kadar. Çok da heyecanlı bir etkinlik olmayacaktır ayrıca. Apple etkinlikleri beni son 5 yıldır hiç heyecanlandırmıyor. Artık teknoloji çok tekrara düştü çok.

Merakla bekliyorum. Bu sefer hangi basit özelliği getirip sanki ilkmiş gibi ballandıra ballandıra anlatıp gururla açıklayacaklarını merak etmeden duramıyorum.

Apple'ın boş ve sadece pazarlamadan ibaret olan ürünlerini izlemek çok saçma.

Her sene aynı şeyin lacivertini önümüze koyuyorlar zaten.

Bu yüzden iPhone'a gelene kadar kabız ediyorlar işte. Çözüm olarak arkada açık bırakıyorum iPhone kelimesini duyana kadar.
Kaldı ki ürün tanıtımlarında birçok özelliği üstü kapalı anlatıyorlar. Mesela Apple Watch Series 10 ile ekran boyutunu arttırdık dediler, fakat net bir inç değeri vermediler :D Onun yerine boş boş yeni yazılım özelliklerini anlatıyorlar.

Birkaç dakika sonra iPhone'a geçecekler, o zaman da yine birçok teknik değeri söylemeyecekler diye düşünüyorum. Daha Apple Watch Series 10'un ekran boyutunun inç değerini bile söylemiyorlar, o derece. Etkinlikten sonra öğrenebiliyoruz anca.