Apple Event'i izleyecek misiniz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam bu arada airpodslar tanıtılmazsa ne yapacaksınız? Planınız nedir? Bir de picky Audio diye bir YouTube kanalı var. Oraya bak çok iyi incelemeler yapıyor.

O zaman şu an da kullandığım Sony ile bir süre daha devam edip büyük ihtimalle XM5'e geçerim.

Dediğiniz kanala da bakayım, belki aynı fiyata daha iyi bulurum. Teşekkür ederim.

O zaman şu an da kullandığım Sony ile bir süre daha devam edip büyük ihtimalle XM5'e geçerim.
Peki XM5'i nereden almayı planlıyorsunuz? Güvenli bir yer biliyor musunuz hocam?

2017'den beri kullandığım iPhone 8 Plus telefonumu artık resen emekli edip, yeni 16 serisine geçmek maksadı ile etkinliğini dört gözle bekliyorum.
Umarım böyle çıkmaz.
1725446418807.webp

Çıksın ya da çıkmasın umurumda değil açıkçası. Bana iOS 17 ve üzeri bir işletim sistemi lazım:
  1. Xcode üzerinden geliştirdiğim uygulamanın snapshot'unu mevcut telefonumda kullanamıyorum.
  2. Yeni aldığım Apple Watch 9'u eşleştirme işlemi yapamıyorum.
  3. Devir teknoloji devri. Artık çağa uymak lazım. O yüzden 16. serisine sıcak bakıyorum. :)
Not: İlaveten olarak, pek Apple hayranı olduğumu düşünmeyin. İşitme engelli bir birey olduğumdan ötürü kullanmış olduğum cihazlarımın MFi sertifikasına sahip olduğu için Apple'nin herhangi bir ürünü ile çok rahat bağlantı sağlayabiliyorum ve Apple'nin özellikle işitme engelliler için Erişilebilirlik özelliklerini çok beğeniyorum. Bu had safhada Apple markasına karşı zaafım vardır.

Son düzenleyen: Moderatör: