Yahu, koskoca şirketin brute-force koruması yok diyorum, hâlâ zırva sayıyorsun diyorsun. Güvenlik nedir önce onu öğrenin, sonra 2014'te olan şifrelerin nasıl bulunduğunu ve 2FA olmadan nasıl girildiğini araştırın. Rate limiting neden yok, brute-Force koruması neden yoktu, geçen yıl tanıttığı 2FA neden yoktu, önce bir bunları araştırın. Hiçbir yetkinliğinizin olmadığı alanlarda sırf konuşmak için konuşmayın. Apple'ın yaptığı, kapının anahtarını kapının yanına koymakla aynı şey. Şimdi sen Çernobil’in Amerikan oyunu olduğunu düşünüyorsundur, yazık.
Yok hocam ünlüler bilerek çıplak fotoğraflarını çaldırdı siz bilmiyorsunuz. İş komplo teorilerine girdiyse konuşmaya gerek yok, gerçeklikten kopuş başlamıştır. Fanboy gördüm ama böylesini görmedim. Apple'ın neden bu kadar kâr ettiğini anlamak zor değil. Güvenlik zafiyetleri dahi inkar ediliyor. Kapalı bir sistemin arka planda ne kadar çok güvenlik açığı barındırdığı belirsiz. Böyle bir platformda kendimi güvende hissetmezdim. Açık kaynak kodlu platformların kodları denetlenebiliyor ve dünya çapında milyonlarca insanın açıkları keşfedip yamalanması sağlanabiliyor. Hatta bir dönem Apple çalışanları aracılığıyla çalınan iPhone'ların iCloud kilidi açılıyordu.

Baştan söylesene be kardeşim. Samsung antisi benim dostumdur. O kadar sert girmezdim bilseydim. 😍

Neyse, işin şakası tabii ki. Kalp kırdıysam affola. İyi günler dilerim.

Valla Çinli firmalara çok daha iyi donanım üretip kendi amiraline 3 yıllık donanımı koyan markaya ne denir bilemiyorum. Estağfurullah hocam, kırılma yok tartışıyoruz.

Hatta bir dönem Apple çalışanları aracılığıyla çalınan iPhone'ların iCloud kilidi açılıyordu.
Yine yanlış bilgi. Apple çalışanları, yalnızca kilidi açılmış, yani jailbreak'li telefonlara erişebiliyorlardı. Takdir edersin ki jailbreak yapıyorsan her şeyi göze alıyorsundur. Hiçbir dönemde Apple cihazlarına çalışanlar dahil kimsenin erişimi sağlanmadı, Apple bu konuda en başından beri çok katı politika yürütüyor.

Valla şaşırıyorum. Nereden uyduruyorsunuz bu yalan yanlış bilgileri, hayret.