Apple herhalde kağnı hızında gelişiyor. Madem o kadar kapitalistsiniz, bari Pro ve Pro Max versiyonlarına 12 GB RAM koyun. Base modellere zerre el sürmüyorsunuz, bari Pro'ya adam akıllı el sürün.
Fazla RAM isteyenler için başka seçenekler mevcut, lütfen onlara yöneliniz. Biz Apple kullanıcıları iOS stabilizasyonundan ve cihazın RAM verimliliğinden memnunuz. Bizim tercihimiz Apple, herkesin tercihi Apple olmak zorunda değil.

Fazla RAM isteyenler için başka seçenekler mevcut, lütfen onlara yöneliniz.
Ben zaten S24 Ultra ile rahatıma bakıyorum. Apple'ın kağnı seviyesindeki gelişme hızından memnunsanız siz bilirsiniz.
Biz Apple kullanıcıları iOS stabilizasyonundan ve cihazın RAM verimliliğinden memnunuz.
Sen memnun olabilirsin. Ben memnun değilim. 2024 yılındayız hatta yıl bitmez üzere ve modellerine hâlen RAM takviyesinde bulunmuyorsa bu sorun, Apple'ın sorunudur.

Isletim sistemlerinin tasarimlari farkli oldugu icin hem iOS hem de macOS normal sartlar altinda rakiplerine gore cok daha az RAM tuketerek ayni isleri yerine getirebiliyor. "Android'de 12GB var ama?" argumani mantiksiz. Kendiniz de diyorsunuz, "Android'de". Farkli bir tasarima sahip farkli bir isletim sistemi.

Apple'in elestirilecegi noktalar RAM degil. Apple ezelden beri Android'den daha az RAM kullaniyor ve ezelden beri de gayet iyi rekabet edebiliyor. Elestirilecegi noktalar 65 bin TL'lik cihazda hala 60Hz ekranin bulunmasi ve cift kamera kullanilmasi. Ve evet, bunlar elestirilecek noktalar. 65 bin TL. En pahali cihazi satiyorsun ama hala basit bir telefoto lens koyamiyorsun.

Yine de gayet anlasilabilir. Apple bir sirket sonucta ve sirketlerin tek amaclari her daim daha fazla para kazanmaktir. Bazi arkadaslar para avcisi kadin misali tek derdi cuzdan olan boyle bir sirkete bu kadar derin duygusal bag besliyor ve ayakta uyutulmaya devam ediyorsa onlarin ezikligi, yapacak bir sey de tartisacak bir sey de yok.

Son düzenleyen: Moderatör: