Hemen konuya gireceğim. Apple yaklaşık 3-4 haftadır 400TL çekmeye çalışıyor fakat ne için çekmeye çalıştığını göremiyorum. 400TL'lik bir abonelik aldığımı da hatırlamıyorum. Sırf bu yüzden ücretsiz bir uygulama yüklemeye çalıştığımda benden o 400TL için kart girmemi talep ediyor ve uygulama yükleyemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Albus Dumbledore
Üstün
App Store üzerinden aboneliklerinize baktınız mı ? Varsa oradan iptal edebilirsiniz.
- Makaleler
- 43
App Store> Profil> Satın Alma Geçmişi bölümünden satın alımlarınızı görebilirsiniz.
Baktım, gözükmüyor.App Store üzerinden aboneliklerinize baktınız mı ? Varsa oradan iptal edebilirsiniz.
Biliyorum fakat 400TL olan satın alımlarım abonelik değiller.App Store> Profil> Satın Alma Geçmişi bölümünden satın alımlarınızı görebilirsiniz.
Bu hata abonelikle doğrudan ilgili değil, zamanında almış olup ekranda "satın alım başarılı" görünen bir ödeme anlık olarak sizden çekilmiyor bazen. Buradan kalan bir ödeme olabilir. Bunu teşhis etmek için: reportaproblem.apple.com bu adreste oturum açın ve ücreti çekilemeyen bir hizmet var mı kontrol edin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Kredi kartının asgarisi mi ödenmeli yoksa tüm borcu mu?
- michaelscofield
-
-