Konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. @Elma ısıran

Diger sirketler yapay zeka icinde cirit atarken Apple'in Siri'sine hala arkadaslarimi arattiriyorum 🤣

Samsung kendi çiplerini falan üretiyor, yapay zeka alanına yatırımlar yapıyor Apple daha 1-2 tane yazılımcının bile kolaylıkla çözebileceği sorunları düzeltemiyor.

Konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. @Elma ısıran
Bir sevgiliniz varsa en ufak kusurda terk eder misiniz? Hayır, onu tüm kusurlarıyla kabul etmek gerçek sevgidir. 🥲

1.webp

Kendilerini tekel zannettiler. Lüks, sağlam, otoriter duracağız diye günümüz teknolojisinden uzaklaştılar. Şimdi de her özelliği sanki ilk onlar yapmış gibi lanse ediyorlar. Eskiden sevdiğim bir firmaydı. Düşünmeden güvenirdim. Şu anda olabildiğince uzak duruyorum. Ekosistem kurulmadığı sürece de uzak durmanızı öneririm.

Bir sevgiliniz varsa en ufak kusurda terk eder misiniz? Hayır, onu tüm kusurlarıyla kabul etmek gerçek sevgidir. 🥲

Eki Görüntüle 33985

Apple senin sevgilin mi?

Şu anda Türkiye'nin bu halde olmasının sebebi de bu düşünce herhalde.

Kesinlikle öyle. Sanki Apple babalarınmış gibi savununca ellerine ne geçiyor anlamadım açıkçası. Apple'a köle olmaya devam edebilirler. Ellerindeki eski teknolojili telefonlarla mutlu günler onlara.