Apple Music'e zam geldi!

Özelliği daha çok dolby

Düzgün bir arayüz yokken, önerileri kötüyken hiçbir özelliği beni çekmiyor. Bir kaç ay katlanmaya çalıştım ama arayüz kesinlikle çekilmiyor.

Eğer bilgisayar senkronizasyonu olsa ya Deezer'a ya da YT Music'e geçerdim bende. Benim için aşırı önemli bir özellik.

ALAC ses kalitesi önemli de, Apple Music müzik keşifi çok kötü. Masaüstü (Windows) uygulaması kötü. Mobil uygulama çok güzel ama kötü kötü buglar var. Arama sisteminde aradığın şeyi zor buluyorsun. Ben Spotify ve Apple ikisini bir kullanıyordum. Spotify (keşif ve üçüncü parti yazılımlar için) Apple Music (Kayıpsız ses için) şu an Apple Music iptal edeceğim ve sadece Spotify ile devam edeceğim. Bu fiyatlarda Apple Music kullanmaya değmez.

Eğer bilgisayar senkronizasyonu olsa ya Deezer'a ya da YT Music'e geçerdim bende. Benim için aşırı önemli bir özellik.

Bilgisayar senkronizasyonu için YT Music ve Deezer ikisi de iyi ancak Spotify Connect gibi telefondan şarkı değiştirme gibi şeyleri yapamıyorsun. YT Music uygulaması yok ama kötü değil bence daha iyi olmaması. Deezer bilgisayarda güzel ama mobilde çok kötü arayüz ve buglu uygulama ile kullanmayacağım bir müzik platformu. Zaten yine fiyat Spotify ile aynı Loseless (16/44 FLAC) veriyor ama yetersiz kesinlikle. Kayıplı olarak da MP3 () vermesi de cabası.

Ben abonelik kullanmak yerine müzikleri veya müzik albümlerini direkt satın alıyorum. Böylece aboneliğim olmadan da dinleyebiliyorum. Cihazıma indirmeyi tercih edersem, internet olmadan da dinleyebilirim. Bence böylesi daha iyi. Keşke satın aldığım müzikleri, tıpkı satın aldığım filmleri ailemle paylaşabildiğim gibi paylaşabilseydim. Satın aldığım müzikler aile üyeleri tarafından dinlenemiyor.

Qobuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…