Detaylar
Kim cevapladı?La Grande Aquila
Uzman
1000 mpbs ve sorunsuzluk için hatta TT'nin saçma sapan hız düşürmelerini çekmemek için kullanmaya devam edeceğim. (Turkcell'den nefret ediyorum) f/p'lığı bitti.
CanPatrioTic
Yetkin
Günlük asgari ücret 935,85 TL, söz bu kadar. 
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Zamdan önceki zamanlarda yakalarsan evet mantıklı veya arkadaşların dediği gibi Türknet zammından önce peşin ödeme yaparsan. (Bana göre mantıksız, peşin paramı neden bağlayayım. Taahhüt yapıp o zamanki paradan ödemek daha mantıklı geliyor bana.)Türknet avantajını iyice kaybetti. Önceden uygun fiyatlı ve hizmeti güzel olduğu için tercih ediliyordu, şimdi bu fiyatlar hiç mantıklı değil. TT veya diğer şirketlerden taahhüt yaptırmak daha mantıklı.
Akşama açıklama hazır: İnternet sudan ucuz !
Whopsy
Çalışkan
Pahalı fiyat ödüyoruz en kalitesiz hizmeti alıyoruz. Ses çıkarsan bile alternatifleri yok.Seneye mobil paketler 1k internet paketleri 1.8k olacak hala ses çıkarmıyor toplum yazık günah.
La Grande Aquila
Uzman
Arkadaşlar bu kampanya mantıklı mı sizce? Turkcell'i sevmiyorum daha önce mahkemelik olduğum için. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Ben şu an mevcutta 1000 mpbs Turknet kullanıyorum 900'e-800 arada sıra geceleri kesilme oluyor o da önceden haber veriyorlar.
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Online oyun oynamayanlar için mantıklı gibi.Arkadaşlar bu kampanya mantıklı mı sizce? Turkcell'i sevmiyorum daha önce mahkemelik olduğum için. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Ben şu an mevcutta 1000 mpbs Turknet kullanıyorum 900'e-800 arada sıra geceleri kesilme oluyor o da önceden haber veriyorlar.
Eki Görüntüle 258524
Fiyata şikayet edenler TT fiyatlarından haberdarlar mı acaba? Tarifenin üstüne aylık modem ücreti de çabası. Diğer firmalarda zam yapacak. Her ISS'nın paket fiyatları oransal olarak yükseliyor. Değişen bir şey yok.
i5 7500F
Becerikli
Zam zamanları aşağı yukarı belli zaten; ya yıl başı ya da haziran ayı, tahmin edilmesi zor değil. Öngörüp taahhüt yapılabilir ama buradaki sorun Türknet bence artık çok pahalı. Ortada taahhüt yok, her ay tıkır tıkır paralar ödeniyor, yine de diğerleriyle neredeyse aynı fiyat.Zamdan önceki zamanlarda yakalarsan evet mantıklı veya arkadaşların dediği gibi Türknet zammından önce peşin ödeme yaparsan. (Bana göre mantıksız, peşin paramı neden bağlayayım. Taahhüt yapıp o zamanki paradan ödemek daha mantıklı geliyor bana.)
Peşin ödeme konusuna ben de katılıyorum, bana da saçma geliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Odeabank her girişte e-posta doğrulaması istiyor
- Caner Uncu
-
-
-
-
-