Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
S24 Ultra son model mi oluyor?S24 Ultra için verilir, 15 Pro Max yerine bile tercih edilebilir.
S24 Ultra son model mi oluyor?S24 Ultra için verilir, 15 Pro Max yerine bile tercih edilebilir.
S24 Ultra için verilir, 15 Pro Max yerine bile tercih edilebilir.
Anladım. Bende seneye alacağım yeni bir tane. Seneye bunun gücü hala iyi olur mu?Son modeli oluyor hocam. S serileri en kaliteli seri oluyor s serisini kullanıp ta memnun kalmayan birini pek görmedim.
iPhone 7 döneminden kalma, bunun saçma kalıplardan ne zaman kurtuluruz merak ediyorum.
iPhone 7 döneminden kalma, bunun saçma kalıplardan ne zaman kurtuluruz merak ediyorum.
Anca teknolojiyi takip etmeyenler bunu zanneder.Kullanıcılar için güzel bir olay. Sadece 1. parti mağazadan uygulama yükleyerek virüs kapmadığını zannedenlere de buradan selam.
S23 ile iPhone 13 arasında bunu karşılaştırdık. Sizin abarttığınız kadar kalite kaybı yoktu. Ben sizlere bunları anlatmaktan bıktığım için artık tartışmaya girmiyorum. Yoruldum.Daha detaylı videolara bakarak bu farkı anlayabilirsiniz. Samsung'u kötülediğim yok fakat kalite kaybı çok fazla.