Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Benim Apple hesabım Türkiye mağazasına kayıtlı ve mağaza değiştiremiyorum.

Hedley'in Hello adlı albümü Türkiye mağazasında satılmıyor. Yalnızca Lose Control adlı parçasını satın almak istiyorum. Birleşik Devletler'e kayıtlı bir Apple hesabı oluşturup müziği o hesaptan Bu Öğeyi Hediye Et düğmesine tıklayarak Türkiye'deki hesabıma hediye edebilir miyim? Ödeme yöntemi sorun yaratır mı? Mastercard kredi kartım var.

Son düzenleme:
Merhaba,

Benim Apple hesabım Türkiye mağazasına kayıtlı ve mağaza değiştiremiyorum.

Hedley'in hello adlı albümü Türkiye Apple Music'te satılmıyor. Yalnızca lose Control adlı parçasını satın almak istiyorum. Sırf bunun için birleşik Devletler'e bağlı bir Apple hesabı oluşturup müziği o hesaptan bu öğeyi hediye et düğmesine tıklayarak Türkiye'deki hesabıma hediye edebilir miyim? Ödeme yöntemi sorun yaratır mı? Mastercard kredi kartım var.

Demek istediğinizi anlamadım. Benim Apple müzikte açıldı.

Demek istediğinizi anlamadım. Benim Apple müzikte açıldı.
Apple Music sayfası açılıyor ama o sayfadan satın alınmıyor. Satın almak için sol alt köşedeki Open in Music düğmesine tıklamak, Göz At sekmesinde açılan iTunes penceresinde herhangi bir parçaya sağ tıklayarak iTunes Store'da Göster düğmesine tıklamak ve müziği mağazadan satın almak gerekiyor. Ama iTunes Store'da Göster düğmesine tıklayınca Hedley'in sayfası açılıyor ama bu sayfada Hello adlı albüm yok. Başka albümler var.

1748511608378.webp
1748511733150.webp
1748511860242.webp

Nefret ediyorum kısıtlardan, yasaklardan, kısıtı yasağı savunanlardan...

O ülkede kabul edilen bir karta ihtiyacınız var. Ayrıca hediye etmek için de hediye edeceğiniz hesap sizinle aynı ülkede bulunmalıdır.

Bir şekilde Türkiye hesabımın bölgesini Birleşik Devletler yapmayı başarırsam Birleşik Devletler'de açtığım hesaptan kendi hesabıma hediye edemez miyim ki? Hatalar var çünkü bölge de dil de para birimi de değişiyor ama satın alım yapamıyorum. Değişik bir şeyler oluyor. Bunları aslında deneme yanılma yöntemiyle kendim keşfetmem lazım. Orada yaşayan birini bulup kredi kartı bilgilerini isterim falan filan ölme eşeğim ölme hahahaha 🤣

Son düzenleme:
Bir şekilde Türkiye hesabımın bölgesini Birleşik Devletler yapmayı başarırsam Birleşik Devletler'de açtığım hesaptan kendi hesabıma hediye edemez miyim ki? Hatalar var çünkü bölge de dil de para birimi de değişiyor ama satın alım yapamıyorum. Değişik bir şeyler oluyor. Bunları aslında deneme yanılma yöntemiyle kendim keşfetmem lazım. Orada yaşayan birini bulup kredi kartı bilgilerini isterim falan filan ölme eşeğim ölme hahahaha. 🤣
İlk kısımdan sonrasını anlamamış olsam da Türkiye hesabınızı o ülkeye alabilirseniz zaten yeni hesap açmaya ne gerek var ki? :D