Apple TV'den film izlenemiyor

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Esenlikler,

Arşivimde daha önceden indirmiş olduğum bir filmi izlemek isteyip oynat düğmesine basınca uygulama benden parola girmemi istedi. Parolayı girdikten sonra film ekranı açılıp kapandı ve uygulamanın en altında aşağıdaki görseldeki uyarı yazısı çıktı.

İnternete biraz bakındım; uygulamayı sıfırlamayı, yeniden yüklemeyi, hesabımdan çıkış yapıp yeniden giriş yapmayı, bilgisayarımın yetkisini kaldırıp yeniden yetkilendirmeyi denedim, işe yaramadı.

Yapay zekaya sordum, çözüm önerisi işe yaramadı ama yaptığım testlerle fark ettim ki sorunu doğru belirledi o da şu:

İndirilmiş filmler eski şifrenizle imzalandığı için bilgisayarın lisans anahtarı havuzunda çakışma yaratır.

Ben şifremi değiştirmemiştim ama nedense böyle bir problem yaşıyorum. Yüklü olmayan herhangi bir filmi oynatabiliyorum. İndirdiğim hiçbir filmi oynatamıyorum. Ben de tüm filmleri silip yeniden indirmeye karar verdim. Eskiden yüklü olup oynatamadığım filmleri sildikten sonra oynatabildim ama yeniden indirince yine oynatamadım. Şifremi de asla değiştirmediğim için sorunun başka bir şey olduğunu fark ettim.

Yapay zekaya yeni indirdiğim filmlerde de sorun yaşıyorum deyince bana şunu önerdi ve bu çözüm işe yaradı:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…