iPhone'un ne özelliği var ki ayrıcalıklı hissettirsin? Bu saydığın şeyler özellik değil, uygulama ve dijital servis. İki tane uygulama ve servis Windows'a gelince nasıl iPhone deneyimi yaşatacak?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bu uygulamalarin "Preview" surumleri bayagidir var zaten, Apple Devices haric hepsi duzgun calisiyor nihai surumler olmamasina ragmen.
- Makaleler
- 7
Önce iTunes'u güzel güncellesinler...
- Makaleler
- 4
Yerine zaten Apple Devices gececek pek de gerek yok bence guncellemeye.
Şimdi kontrol ettiğimde Apple Music preview sürümünden çıkmış. Güzel oldu, akşam eve geçince bir bakayım değişim var mı uygulamada.Bu uygulamalarin "Preview" surumleri bayagidir var zaten, Apple Devices haric hepsi duzgun calisiyor nihai surumler olmamasina ragmen.
RoaringLion
Üstün
@Yuki'in de dediği gibi, bu uygulamaların önizleme sürümleri zaten Microsoft Store'da vardı. Artık nihai sürümleri çıkmış. Önizleme yazısı gitmiş. Güzel gelişme. Bu demek oluyor ki iTunes'u silip Apple Music'i, Apple TV'yi ve Apple Aygıtları'nı yüklemeliyim. Çünkü bu yazılımlar, iTunes'un yerini alıyor, iTunes kullanımdan kalkıyor. Başlık aldatıcı olmuş, ilk gördüğümde App Store'a özgü uygulamalardan söz ediliyor sanmıştım.
support.apple.com
Download iTunes for Windows
In Windows 10 and later, you can access your music, video content, and Apple devices in their own dedicated apps: Apple Music app, Apple TV app, and Apple Devices app. If your PC doesn’t support these apps, you can continue to use iTunes for Windows.
Son düzenleme:
Ben hala Safari bekliyorum.
- Makaleler
- 3
Music'in gelmesine sevindim. Şu an en iyi(Tidal hariç) müzik platformu.
4196
Deneyimli
O büyük ihtimal gelmeyecek. Yeteri kadar windows'ta browser var.