Hocam bir de tasarımı bence güzel, Samsung ve Apple'da aynı tasarımdan artık sıkıldık özellikle Apple bu işin cılkını çıkardı hepsi birbirine benziyor arkadaşAma 5700 mAh bataryalı telefonu 187 gram yapmak büyük başarı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
iPhone 2.el piyasası daha kolay satıp yeni modele geçmek.
Smmmhunter
Üstün
Samsung'un Türkiye'ye özel fiyatlandırmasının yanında Apple'ın Türkiye'ye özel bindirmesi devam ettiği sürece bu oylamayı her zaman Samsung kazanacak.
- Makaleler
- 1
İkisi arasından Samsung.
Başka Android markası söz konusu olursa BKK grubu ilgimi çekiyor.
Başka Android markası söz konusu olursa BKK grubu ilgimi çekiyor.
Pahalı ama Apple. En iyi kullanıcı deneyimine hala Apple sahip. Bu yıllardır asla değişmedi. Kolay kolay da değişecek gibi durmuyor. İkinci neden ise Türkiye'deyiz ve normalde olduğundan daha pahalıya alıyoruz. Telefon değiştirirken de telefonun değerini koruması önemli bir husus.
- Makaleler
- 4
Samsung tabii ki. Bunun sebebi de inovasyon açısından günümüze göre Samsung'un Apple'dan daha ileride olması. Birçok farklı örnek gösterilebilir.
Yenileme hızı mesela. Herkesin yenileme hızı konusundaki tercihi aynı olacak değil bir kere. Biri çıkıp "60 Hz iyi ya, fazla ütopyaya gerek yok" der, biri çıkıp "120 Hz bal gibidir, olmazsa olmazdır" der. Bunun sebebi dediğim gibi, tercih meselesi. Ama sırf Apple fanboyu olan kesim 60 Hz telefon savunuyor diye telefonlara 120 Hz koymamak bana göre bir saçmalıktır. Samsung'un çoğu telefonunda bırakın 120 Hz olmasını, yenileme hızını ayarlardan istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Bu dediğim şey, çözünürlük için de geçerli. Ama Apple'a bakıyorsunuz, birçok insanın gözünde kapalı kutudan hallice. 120 Hz telefon kullanmak istiyorsanız baz modelin parasına biraz daha katıp Pro modeli almanız gerekiyor. Kapitalizmin getirdiği bir diğer husus da bu maalesef.
Yenileme hızı mesela. Herkesin yenileme hızı konusundaki tercihi aynı olacak değil bir kere. Biri çıkıp "60 Hz iyi ya, fazla ütopyaya gerek yok" der, biri çıkıp "120 Hz bal gibidir, olmazsa olmazdır" der. Bunun sebebi dediğim gibi, tercih meselesi. Ama sırf Apple fanboyu olan kesim 60 Hz telefon savunuyor diye telefonlara 120 Hz koymamak bana göre bir saçmalıktır. Samsung'un çoğu telefonunda bırakın 120 Hz olmasını, yenileme hızını ayarlardan istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Bu dediğim şey, çözünürlük için de geçerli. Ama Apple'a bakıyorsunuz, birçok insanın gözünde kapalı kutudan hallice. 120 Hz telefon kullanmak istiyorsanız baz modelin parasına biraz daha katıp Pro modeli almanız gerekiyor. Kapitalizmin getirdiği bir diğer husus da bu maalesef.
İkisi de değil. Şarj adaptörünü kutuya dahil etmeyen bu soyguncu şirketleri boykot etmek lazım. 
Arlecchino
Başarılı
Artık ikisi de değil diyorum hocam, takoz gibi telefon yapıyorlar ve hiçbir gelişme yok, Vivo X200 Pro mini Türkiye'ye gelirse çok iyi olur diyorum sadece.
USB 2.0 mı hocam o cihaz? İlgimi çekti ama kaynaklarda USB 2.0 diye soğudum.
Samsung'un çok daha ileride olduğunu düşünüyorum telefon konusunda.
Apple kullanıyorum ama S24 Ultra’m olsa keşke diyorum. Yani Samsung.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-