Pil ömrü 1-1.5 gün gidiyor diye biliyorum. Huawei'de durum nasıl? Ve fiyat bandları aynı seviyede mi?
Huawei'de yogun kullanimda bile 1 hafta cok rahat gidiyor. Pro serilerinde bu sure 2 haftaya cikiyor. Butcen ne kadar tam olarak? Ona gore ya ikinci el ya da sifir olarak oneri sunabilirim. Fakat tavsiyem, hijyen urunu oldugundan dolayi sifir almandan yana olur.

Huawei'de yogun kullanimda bile 1 hafta cok rahat gidiyor. Pro serilerinde bu sure 2 haftaya cikiyor. Butcen ne kadar tam olarak? Ona gore ya ikinci el ya da sifir olarak oneri sunabilirim. Fakat tavsiyem, hijyen urunu oldugundan dolayi sifir almandan yana olur.
Bütçem sıfır için 7, ikinci el için 5000TL. Annem de Huawei saat var ama içinde galeri özelliği vs. yok. Galeri özelliği, içinde Google Play'den uygulama yüklenebilmesi benim için önemli. Ayrıca içinde Gemini veya ChatGPT olmasını tercih ediyorum. Okulda kullanacağım çünkü genellikle hocam.

@Milas, Watch 5'i direkt eleyin, 6 fiyatına bağlı, 7 en mantıklı.
Tabii batarya ömrü beklenihorsa hiçbiri.
Batarya ömrü rahatsız etmez. Muhtemelen Watch 7'yi son care olarak planda tutacağım.

Bir dönem GT6 Pro kullandım ve pili bana neredeyse iki hafta gidiyordu. Hatta bu sürenin üzerine çıktığım dönemler de oluyordu. Tabii uygulama mağazası kesinlikle bir Samsung değil. Cihaz o konuda çok yetersizdi ve bu, en beğenmediğim özelliğiydi.

Akıllı saatlerde cep telefonu gibi sürekli şarj gereksinimi olması bana garip geliyor. Bence pil ömrü en az bir hafta olmalı.

Bütçem sıfır için 7, ikinci el için 5000TL. Annem de Huawei saat var ama içinde galeri özelliği vs. yok. Galeri özelliği, içinde Google Play'den uygulama yüklenebilmesi benim için önemli. Ayrıca içinde Gemini veya ChatGPT olmasını tercih ediyorum. Okulda kullanacağım çünkü genellikle hocam.
Watch Fit 4 veya Pro oneririm. Galeri ozelligi var bu modelde. Play Store yok ambargo nedeniyle.