Bu 3 cihaz arasında kaldım. Birbirlerine göre avantajları nelerdir?
Yüksek ihtimalle ikinci el alacağım.
Yüksek ihtimalle ikinci el alacağım.
Son düzenleme:
Pil ömrü 1-1.5 gün gidiyor diye biliyorum. Huawei'de durum nasıl? Ve fiyat bandları aynı seviyede mi?Hicbiri. Eski bir Watch 7 sahibiyim. Pil omru berbat. Wi-Fi kapali olmasina ragmen. Huawei saatlere yonelin.
Huawei'de yogun kullanimda bile 1 hafta cok rahat gidiyor. Pro serilerinde bu sure 2 haftaya cikiyor. Butcen ne kadar tam olarak? Ona gore ya ikinci el ya da sifir olarak oneri sunabilirim. Fakat tavsiyem, hijyen urunu oldugundan dolayi sifir almandan yana olur.Pil ömrü 1-1.5 gün gidiyor diye biliyorum. Huawei'de durum nasıl? Ve fiyat bandları aynı seviyede mi?
Bütçem sıfır için 7, ikinci el için 5000TL. Annem de Huawei saat var ama içinde galeri özelliği vs. yok. Galeri özelliği, içinde Google Play'den uygulama yüklenebilmesi benim için önemli. Ayrıca içinde Gemini veya ChatGPT olmasını tercih ediyorum. Okulda kullanacağım çünkü genellikle hocam.Huawei'de yogun kullanimda bile 1 hafta cok rahat gidiyor. Pro serilerinde bu sure 2 haftaya cikiyor. Butcen ne kadar tam olarak? Ona gore ya ikinci el ya da sifir olarak oneri sunabilirim. Fakat tavsiyem, hijyen urunu oldugundan dolayi sifir almandan yana olur.
Batarya ömrü rahatsız etmez. Muhtemelen Watch 7'yi son care olarak planda tutacağım.@Milas, Watch 5'i direkt eleyin, 6 fiyatına bağlı, 7 en mantıklı.
Tabii batarya ömrü beklenihorsa hiçbiri.
Watch Fit 4 veya Pro oneririm. Galeri ozelligi var bu modelde. Play Store yok ambargo nedeniyle.Bütçem sıfır için 7, ikinci el için 5000TL. Annem de Huawei saat var ama içinde galeri özelliği vs. yok. Galeri özelliği, içinde Google Play'den uygulama yüklenebilmesi benim için önemli. Ayrıca içinde Gemini veya ChatGPT olmasını tercih ediyorum. Okulda kullanacağım çünkü genellikle hocam.
Uygulama mağazası nasıl?Watch Fit 4 veya Pro oneririm. Galeri ozelligi var bu modelde. Play Store yok ambargo nedeniyle.
Huawei'in Store'u var. Orada WhatsApp var. AppGalery idi ismi sanirim. ChatGPT'de var fakat Gemini yok muhtemelen.