15.000 liralık cihazına keşke ekran koruyucu da alsaydın. :confused:
Ekran koruyucuyu normalde telefonumda kullanırım ama saatlerde kullanmanın herhangi bir anlamı yok. Saati ekstra şeylerle donatmayı sevmiyorum, saat sonuçta. Sadece Amazon’dan Spigen armour kılıf almıştım, görüntüsü oldukça güzel gözüküyor ve ekran tarafı çıkıntılı olduğu için direkt darbeleri önlüyor. Ama bazen saat illaki bir yatağın köşesine hafifçe çarpabiliyor.
Normalde sürekli kolumu etrafa çarpan biriydim ama şu cihaza 15K verdikten sonra artık herhalde beynime kazındı, çok nadir çarpıyorum. 😃

Bütçesine göre ihtiyacını karşılamadığını düşünüyorsan başka bir ürün tercih edebilirsin. Alırken hangi cama sahip olduğu kutudan sürpriz bir şekilde çıkmıyor sonuçta. Ne olduğunu bilerek almışsın, bu parayı vermişsin. İhtiyacın başkaysa ürün yelpazesi karşında.
Olay ihtiyaci karşılamaması değil. Sabahtan aksama kadar ölesiye savundugunuz firmanın yaptığı saatte safir camın bulunmaması. Bu saat oyle giriş segment falan da degil biliyorsunuzdur umarim.

Bütçesine göre ihtiyacını karşılamadığını düşünüyorsan başka bir ürün tercih edebilirsin. Alırken hangi cama sahip olduğu kutudan sürpriz bir şekilde çıkmıyor sonuçta. Ne olduğunu bilerek almışsın, bu parayı vermişsin. İhtiyacın başkaysa ürün yelpazesi karşında.
Sorun şu ki bu uyumlulukta Apple cihazlarıyla çalışan bir saat yok 😃 Safir camı bu cihaza eklemelilerdi. Öyle bir lüksleri hiç yok ama 🤯
Yakın zamanda Google Pixel Watch 2 ile takas etmeyi düşünmüştüm ama uğraşmak istemiyorum. Yine de yapmak istemiyorum da değil.

Olay ihtiyaci karşılamaması değil. Sabahtan aksama kadar ölesiye savundugunuz firmanın yaptığı saatte safir camın bulunmaması. Bu saat oyle giriş segment falan da degil biliyorsunuzdur umarim.
Gayet tabii biliyorum ama safir camın olmadığını şu an öğrenmedi sonuçta, değil mi? Alırken bütçesini safir cama değil de özelliklerine yatırdığını bilerek aldı.

Olmayı çok isterdim. 🥲

Gayet tabii biliyorum ama safir camın olmadığını şu an öğrenmedi sonuçta, değil mi? Alırken bütçesini safir cama değil de özelliklerine yatırdığını bilerek aldı.
Safir cam olmadığını biliyordum elbette. Ama Apple’ın da çok övdüğü Ion-X cam’ın bu kadar dayanıksız olduğunu da bilmiyordum. Bunlar bir yana, camın hissiyatı aşırı iyi ama çok dayanıksız. Bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam Apple Ion-X cam yüzünden dava yemişti ve açıklamayı değiştirmek zorunda kalmıştı.

Son düzenleme:
Bende Watch 8 var ve bahsettiğiniz durumu yaşamadım. Önceden Xiaomi Mi Watch kullanıyordum o çok çabuk çiziliyordu. Spigen'in koruyucuları var mış. Onlara bakabilirsiniz.

Ben 3 kullanıyorum, oradan oraya atıyorum ve maçta bile takıyorum. Sıfır çizik. 3 ay önce eşime aldığımız 9'un ekranında en ufak temasta çizik oluşuyor. Acaba eski modeller mi sağlam diye düşünüyorum.

Çelik kasa Apple Watch’larda safir cam bulunuyor hocam. Sizin böyle bir sorun yaşamamanız oldukça normal. Safir cam, Ion-X cama göre çok daha dayanıklı. Abarttığımız kadar var yani.

Ben 3 kullanıyorum, oradan oraya atıyorum ve maçta bile takıyorum. Sıfır çizik. 3 ay önce eşime aldığımız 9'un ekranında en ufak temasta çizik oluşuyor. Acaba eski modeller mi sağlam diye düşünüyorum.
Eğer Series 3’ünüz paslanmaz Çelik kasa ise paslanmaz Çelik kasalarda safir cam var. Fiyat farkı da inanılmaz tabii 😃 Eşinize aldığınız Series 9 Alüminyum kasa ise Ion-X cam daha dayanıksız.