Bende Watch 8 var ve bahsettiğiniz durumu yaşamadım. Önceden Xiaomi Mi Watch kullanıyordum o çok çabuk çiziliyordu. Spigen'in koruyucuları var mış. Onlara bakabilirsiniz.
Spigen’in kılıfı takılı üzerinde ilk aldığımdan beridir. Sadece ilk 2 gün kılıfsız kullandım, onun dışında kılıflıydı. Sizdeki Watch 8 paslanmaz çelik kasa ise bir sorun yaşamamanız normal. Paslanmaz çelik kasalarda safir cam bulunuyor ama 2 katı fiyat farkı..

Hocam Watch 6 derken Samsung olanından bahsettim...
Kusura bakmayın hocam 😅

Yine gelmiş Apple kullanıp da sabah akşam Apple’a günah bulan adam. Sırf Google’da Apple hakkında olumsuz yorum indexlensin diye yaptığını düşünüyorum şahsen. Ha, işin komiği kullanmaktan da vazgeçmiyor.

Konuya gelirsek, hiçbir cihazımda (Watch, iPhone, iPad, Mac) ekran koruyucu bulunmuyor. Hepsinin garantisi de bitti. Normal olan ve rahatsız edici olmayan kılcal çiziklerden başka çizik, ezik vs bulunmuyor cihazlarımda. Kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çok çarpan, düşüren biri değilim. Saatini de alalı birkaç ay oldu senin takip ettiğim kadarıyla, bu kadar kısa sürede bu kadar çizikten şikayet ediyorsan sen sadece Apple Watch’u değil her saati çizersin arkadaşım. Demek ki çok çarpıyorsun. Koruma kullanacaksın, başka çaresi yok.
Kraldan çok kralcı olmak…

Bir gönül meselesi…

Bu arada mesajım kralcılık içermiyor ama siz sadece ismimde “Elma” var diye öyle kodluyorsunuz kafanızda. Olsun.

Mantık çerçevesinde bir şey söylemiştim halbuki. Mesajımda tek yaptığım kendi deneyimimi aktarmaktı.

Bir gönül meselesi…

Bu arada mesajım kralcılık içermiyor ama siz sadece ismimde “Elma” var diye öyle kodluyorsunuz kafanızda. Olsun.

Mantık çerçevesinde bir şey söylemiştim halbuki. Mesajımda tek yaptığım kendi deneyimimi aktarmaktı.
“Kendi mantık çerçevem” diyecektiniz herhalde. Hangi deneyim onu da merak ettim doğrusu. Herhangi bir deneyiminizi aktardığınız yardımcı bir mesaj göremedim, fanboyculuk sadece. Senin saatin çizilmiyorsa o zaman sana özel saat yapmışlar 😃

Bir gönül meselesi…

Bu arada mesajım kralcılık içermiyor ama siz sadece ismimde “elma” var diye öyle kodluyorsunuz kafanızda. Olsun.

İsminizde elma olduğunu bile şimdi fark ettim 😊
Ben de Apple kullanıyorum ve Apple Watch cidden ekran koruması olarak çağının çok gerisinde günümüzde aşağı yukarı 2000 lira bandında normal saatlerde bile safir cam bulunabilirken bunu 15000 liralık cihazda yapmamaları cidden saçma. Ayrıca sizin ekranınız çizilmedi diye ekran çok sağlam anlamına gelmiyor genel yorumlara bakmak lazım sonuç olarak istisnalar kaideyi bozmaz. Watch 3’ten beri bu seriyi kullanıyorum ve cidden çok dikkatlı olunması lazım kullanılırken. Her saatimde en az 1 kere çizik oluşmuştu.