Steam cüzdanımda 25 dolar var. Elden Ring indirimi bekliyordum ama şu anki indirimlerden şöyle bir sepet yaptım. Dying Light hariç 3 oyun denemek istediğim oyunlar. Sizce Elden Ring'i 1-2 ay erteleyip bu sepeti mi almalıyım yoksa Elden Ring'i beklemeli miyim? Ori ilk defa 3 dolara düştü o yüzden almak istiyorum. Şu anda Baldur's Gate 3 oynuyorum ve bitirdikten sonra tekrar başlayabilirim. O yüzden Rogue Trader'ı sepetten çıkarıp ileride alabilirim. Dying Light'ı da pek merak etmiyorum onu da çıkarıp 14,74 dolara başka oyun veya oyunlar da ekleyebilirim sepete. Eğer böyle daha iyi olur derseniz önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Ori'nin 2. oyunuymuş bu. İlk oyunu 5 dolar. İkisini almak biraz pahalı geldi açıkçası. İkisini alsam da 25 doların 8 dolarını Ori'ye vermek biraz pahalı geliyor gözüme. Ne önerirsiniz?
Ori'nin 2. oyunuymuş bu. İlk oyunu 5 dolar. İkisini almak biraz pahalı geldi açıkçası. İkisini alsam da 25 doların 8 dolarını Ori'ye vermek biraz pahalı geliyor gözüme. Ne önerirsiniz?