Merhaba, Series 9'umu kılıfla kullanmama rağmen herhangi bir köşeye çok yumuşakça çarpabiliyor. Birkaç kere çarpmıştım ama hiçbiri sert değildi, ekranda çizik oluşmuş. Zor belli oluyor ama 15K verdiğim cihazın bu kadar çabuk çizilmesi yazıktır… Daha ucuza rakipleri safir cam koyarken hala saatlerine Ion-X cam koyan Apple'ın günahı bunlar. Gerçekten çok üzüldüm.
Detaylar
Kim cevapladı?15.000 liralık cihazına keşke ekran koruyucu da alsaydın.![]()
Onlemi oncelikle ureticinin almasi gerekir. Ben sertce vurmadigim bilmem kac bin liralik saat icin endiseleniyorsam orada sorun bende degil ureticidedir.
Evet, keske ekran koruyucu alsaydi ama ondan once yenmis arjantin elmasi keske saati dayanikli uretseydi.
15.000 liralık cihazına keşke ekran koruyucu da alsaydın.![]()
Akıllı saatlerde ekran koruyucu sağlıklı olmuyor.
Elma ısıran 52
Üstün
Yine gelmiş Apple kullanıp da sabah akşam Apple’a günah bulan adam. Sırf Google’da Apple hakkında olumsuz yorum indexlensin diye yaptığını düşünüyorum şahsen. Ha, işin komiği kullanmaktan da vazgeçmiyor.
Konuya gelirsek, hiçbir cihazımda (Watch, iPhone, iPad, Mac) ekran koruyucu bulunmuyor. Hepsinin garantisi de bitti. Normal olan ve rahatsız edici olmayan kılcal çiziklerden başka çizik, ezik vs bulunmuyor cihazlarımda. Kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çok çarpan, düşüren biri değilim. Saatini de alalı birkaç ay oldu senin takip ettiğim kadarıyla, bu kadar kısa sürede bu kadar çizikten şikayet ediyorsan sen sadece Apple Watch’u değil her saati çizersin arkadaşım. Demek ki çok çarpıyorsun. Koruma kullanacaksın, başka çaresi yok.
Konuya gelirsek, hiçbir cihazımda (Watch, iPhone, iPad, Mac) ekran koruyucu bulunmuyor. Hepsinin garantisi de bitti. Normal olan ve rahatsız edici olmayan kılcal çiziklerden başka çizik, ezik vs bulunmuyor cihazlarımda. Kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çok çarpan, düşüren biri değilim. Saatini de alalı birkaç ay oldu senin takip ettiğim kadarıyla, bu kadar kısa sürede bu kadar çizikten şikayet ediyorsan sen sadece Apple Watch’u değil her saati çizersin arkadaşım. Demek ki çok çarpıyorsun. Koruma kullanacaksın, başka çaresi yok.
Yazık olmus, artik yapacak bir şey de yok.

Apple savunmak icin girdigin icler acisi hal beni gülmekten öldürüyorYine gelmiş Apple kullanıp da sabah akşam Apple’a günah bulan adam. Sırf Google’da Apple hakkında olumsuz yorum indexlensin diye yaptığını düşünüyorum şahsen. Ha, işin komiği kullanmaktan da vazgeçmiyor.
Saatini de alalı birkaç ay oldu senin takip ettiğim kadarıyla, bu kadar kısa sürede bu kadar çizikten şikayet ediyorsan sen sadece Apple Watch'u değil her saati çizersin arkadaşım. Demek ki çok çarpıyorsun. Koruma kullanacaksın, başka çaresi yok.
Çok sakar olmama rağmen safir cam kullanan Watch 6 classic cihazımda sıfır çizik, Apple kullanıcılarını düşünüyorsa safir cam kullanmak zorunda.
Çelik kasa olan model mi hocam?Çok sakar olmama rağmen safir cam kullanan Watch 6 classic cihazımda sıfır çizik, Apple kullanıcılarını düşünüyorsa safir cam kullanmak zorunda.
Kullanıcısı olduğum cihazı illaki eleştireceğim dostumYine gelmiş Apple kullanıp da sabah akşam Apple’a günah bulan adam. Sırf Google’da Apple hakkında olumsuz yorum indexlensin diye yaptığını düşünüyorum şahsen. Ha, işin komiği kullanmaktan da vazgeçmiyor.
Elma ısıran 52
Üstün
Bütçesine göre ihtiyacını karşılamadığını düşünüyorsan başka bir ürün tercih edebilirsin. Alırken hangi cama sahip olduğu kutudan sürpriz bir şekilde çıkmıyor sonuçta. Ne olduğunu bilerek almışsın, bu parayı vermişsin. İhtiyacın başkaysa ürün yelpazesi karşında.Çelik kasa olan model mi hocam?
Kullanıcısı olduğum cihazı illaki eleştireceğim dostumIon-X cam ile safir cam arasındaki dayanıklılık farkını öğren de gel. Ayrıca bu saatin aynı fiyattaki diğer muadilleri değil, yarı fiyatındaki safir cama sahip saatlere bak. 15K dediğin bütçe bir saat için çok yüksek bir bütçe bir kere. Ve bu bütçedeki bir ürünün (bir saat için) bundan çok daha fazlasını kullanıcıya sunması gerekiyor.
Apple çalışanı falan mısın? Size ne adamın açtığı konudan? İnsanlar istediğini kullanır kimse karışamaz. Ayrıca Google burda açılan konuyu ne yapsın?Yine gelmiş Apple kullanıp da sabah akşam Apple’a günah bulan adam. Sırf Google’da Apple hakkında olumsuz yorum indexlensin diye yaptığını düşünüyorum şahsen. Ha, işin komiği kullanmaktan da vazgeçmiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Ryzen 5 2400G'de soğutucu ve macun değişiminden sonra sıcaklık arttı
- DelilahKaldwing
-
-
-