Apple Music uygulaması, Spotify ve diğer kaynaklardan çalınabilecek sesler maalesef çalmıyor. Ayrıca cep telefonumda Airplay'de saatin görünmediğini fark ettim. Ekranımda sadece "Ses çalmak için Apple Watch'unuza Bluetooth kulaklık bağlayın." uyarısı çıkıyor. Eskiden doğrudan sesler veya müzikler çalabiliyordum, böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Watch uygulamasından bahsediyorum. Oradan saati seçip silip dener misin? Önemli bilgin varsa yedeklemelerini almayı unutma.
İşlemlere başladım, deniyorum.

Denedim ama yine aynı şekilde devam ediyor sorun bu arada cihaz ve saatim aynı WİFİ ağına bağlı.

Son düzenleme:
İşlemlere başladım, deniyorum.

Denedim ama yine aynı şekilde devam ediyor sorun bu arada cihaz ve saatim aynı WİFİ ağına bağlı.
:(
1.5 saattir sizinle çözebilmek için uğraştık olmadı, yatayım bari. Sabah forum ahalisi kalkınca damlarlar, o zaman yaparsınız, olmazsa destek ile iletişime geçersiniz, belki donanimsal bir konu vardır servise yollarlar...

:(
1.5 saattir sizinle çözebilmek için uğraştık olmadı, yatayım bari. Sabah forum ahalisi kalkınca damlarlar, o zaman yaparsınız, olmazsa destek ile iletişime geçersiniz, belki teknik bir konu vardır servise yollarlar...
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Umarım yarın çözüme kavuşur.

Apple Destek'e başvurabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra en aşağıda “Destek alın” diye bir kısım göreceksiniz.