Apple Music uygulaması, Spotify ve diğer kaynaklardan çalınabilecek sesler maalesef çalmıyor. Ayrıca cep telefonumda Airplay'de saatin görünmediğini fark ettim. Ekranımda sadece "Ses çalmak için Apple Watch'unuza Bluetooth kulaklık bağlayın." uyarısı çıkıyor. Eskiden doğrudan sesler veya müzikler çalabiliyordum, böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

WatchTube diye bir uygulama var oradan sorunsuz dinleniyor istersen onu dene. Bir de Apple Watch'dan direkt Spotify uygulamasına girince ben Series 8 Apple Watch'da dinleyebilmiştim diye hatırlıyorum. Şimdi şarjı bitti yarın detaylı bakarım.
Ben dinleyemiyorum maalesef "Ses çalmak için Apple Watch'unuza Bluetooth kulaklık bağlayın." diye çıkıyor.

Öncesinde böyle bir şey yoktu ama.

Bağlanıyor mu peki? Bağlanıyorsa bağladığında mı ses gelmiyor yoksa sadece dediğin hatayı mı alıyorsun?
Şöyle ki telefon ve Apple Watch zaten eşli bildirim aramalarda falan sorun yok. Bağlantı da sağlanmıyor çünkü apple watch cihazı çıkmıyor doğrudan o hata çıkıyor. Müziği açtığımda doğrudan telefon üstünden geliyor.

Apple Müzik ile çalıştığı için onuda satın aldım bugün ama yine aynı dediğim sorun üzerinden devam ediyor.

Şöyle ki telefon ve Apple Watch zaten eşli bildirim aramalarda falan sorun yok. Bağlantı da sağlanmıyor çünkü Apple Watch cihazı çıkmıyor doğrudan o hata çıkıyor. Müziği açtığımda doğrudan telefon üstünden geliyor.

Apple Müzik ile çalıştığı için onu da satın aldım bugün ama yine aynı dediğim sorun üzerinden devam ediyor.
Sorun yeni mi başladı? Telefonu ve saati kapatıp açtın mı hiç yapmadıysan dener misin? Veya direkt Apple Watch'u formatlayıp dene istersen.

Sorun yeni mi başladı? Telefonu ve saati kapatıp açtın mı hiç yapmadıysan dener misin? Veya direkt Apple Watch'u formatlayıp dene istersen.
Format attım telefon ve saati kapatıp açıyorum hemen yazıyorum yorumumu.

İkisini de yeniden başlattım ve saat üzerinden spotify'a girdiğimde şarkıyı nerden çalmak istediğimi Apple Watch saatim olarak seçiyorum ve yine "Ses çalmak için Apple Watch'unuza Bluetooth kulaklık bağlayın." uyarısı ile karşılaşıyorum.

Format attım telefon ve saati kapatıp açıyorum hemen yazıyorum yorumumu.

İkisini de yeniden başlattım ve saat üzerinden Spotify'a girdiğimde şarkıyı nerden çalmak istediğimi Apple Watch saatim olarak seçiyorum ve yine "Ses çalmak için Apple Watch'unuza Bluetooth kulaklık bağlayın." uyarısı ile karşılaşıyorum.
Apple sürekli uğraştırıyor.
Uygulamadan mı sıfırladınız ayarlardan mı?

Şu sorunu çözmek istiyorum çok can sıkmaya başladı maalesef.

Saatimi sıfırlama işlemini ayarlardan yaptım.
Anladım. Verebileceğim son tavsiye uygulama üzerinden direkt format atman.
Verilerinizin yedeklemelerini yaptıktan sonra uygulamaya girip saati sil seçeneğine basın sonra yeniden kurup deneyin.
Önemli bilgileriniz varsa yedeklemelerinizi alın. Son çare buydu, başka da bilgim yok maalesef.