Uygulamasından nefret ediyorum ve siz bir sporcuysanız uygulaması sıkıntı yaratır.
Alındım şimdi ama
Uygulamasından nefret ediyorum ve siz bir sporcuysanız uygulaması sıkıntı yaratır.
Bir çok kişi bağlantı sorunlarından şikayetçi ve uygulamanın tasarımını hiç beğenmiyorum.Alındım şimdi ama. Nesi var mış uygulamasının
?
Ben ekosistem için sormuştum hocam, emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. Huawei saatler iOS ile çalışıyor mu?Öncelikle söylemeliyim ki Amazfit ve Xiaomi gibi saatler de oldukça doğru ölçümler yapabiliyor. Örneğin ben daha önce Xiaomi mi band 6 kullandım. Bilekliğin uyku, aktivite, kalp ritmi ve diğer verileri oldukça iyiydi. 7-8 günlük giden şarjı da beni hiç üzmüyordu. Düşük bütçeli bir bileklik olmasına rağmen fiyatına göre çok iyi ölçümler yapabiliyordu. (Adım sayacı hariç)
Mağazada da Samsung Galaxy Watch’ları inceledim. Oldukça iyiydi fiziksel Google ve YouTube olması. Ancak kola takıldığında pek rahat bulmadım ve görüntüsü hoşuma gitmedi. Samsung watch’ların fiyatı da 6-8K civarında bu arada.
Not: Samsung’un ölçümleri Xiaomi gibi modellere göre kötü.
Sonra birde Huawei Watch GT 3 Pro gibi modelleri inceledim. Görünüş olarak çok kaliteli bir görünümü vardı (onu mu alsaydım dedirtiyor bazen) ancak Huawei Health uygulamasından nefret ediyorum eski bir Huawei kullanıcısı olarak. Ayrıca saat çok büyük olduğu için ince bileğimde kötü dururdu. Pil konusunda ise Huawei çok iddialı süreler sunuyor. Apple Watch bu konuda geride kalmış. Ölçüm konusunda da Samsung’a göre daha doğru ölçümler yapıyor ve adım sayacı Xiaomi’den daha iyi.
Şahsi fikrim eğer arada kalacaksanız Huawei Watch GT3 Pro ve Apple Watch Series 9 arasında seçim yapın. Açıkçası Huawei GT3 Pro Apple Watch Series 9 Alüminyum’a göre çok daha iyi bir malzeme sunuyor. Dediğim gibi uygulamasından nefret ediyorum ve siz bir sporcuysanız uygulaması sıkıntı yaratır.
Düşük bütçeli ürünlere gerek yok, Huawei GT3 Pro veya Apple Watch Series 9 Alüminyum alırdım ki ben öyle yaptım. Ama dediğim gibi pil süresi konusunda Huawei aşırı iddialı ve çok daha kaliteli bir kasa sunuyor. Kaba olması yüzünden vazgeçtim yoksa kalın bir bileğiniz varsa tam bir iş adamı saati![]()
Evet.Ben ekosistem için sormuştum hocam, emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. Huawei saatler iOS ile çalışıyor mu?
Takma kafana cihazın keyfini sür. Pil bu düşe kalka büyür…Evet.
Eki Görüntüle 35029
Sırf ekosistem kurmak için diğerinden vazgeçmezdim ben hocam. Yani tabii Huawei daha iyi demiyorum. Size göre hangisi daha iyiyse onu alın.
@Elma ısıran @Hans @3586
Eki Görüntüle 60185
İntihar sebebi![]()
2.5 ayda normal mi bilemedim. Annemin 4.5 aylık 15 Pro Max telefonu bile %100 hala ki biliyorsunuz Apple Watch’lar söz konusu olunca akıllı telefonlara nazaran hem şarjda kullanıp zarar verilemiyor, hem de o kadar kor kullanamıyorsunuz. Üzüldüm yaniTakma kafana cihazın keyfini sür. Pil bu düşe kalka büyür…
Bendeki Apple Watch 4 pil sağlığı gözükmüyor ve şarjdan çekince kapanıyorduEvet.
Eki Görüntüle 35029
Sırf ekosistem kurmak için diğerinden vazgeçmezdim ben hocam. Yani tabii Huawei daha iyi demiyorum. Size göre hangisi daha iyiyse onu alın.
@Elma ısıran @Hans @3586
Eki Görüntüle 60185
İntihar sebebi![]()
Bendeki Apple Watch 4 pil sağlığı gözükmüyor ve şarjdan çekince kapanıyordu![]()
Normal. Telefonlarda ilk birkaç ay %100 gösteriyor ama 5-6 aydan sonra hızlı düşüş oluyor. Her cihaz aşağı yukarı 2 sene içinde ne olursa olsun bir şekilde %80 pil sağlığını buluyor ya da yaklaşıyor. Bu da öyle olacak. Benim de saatimde düşüş hızlı başladı. Ağustos ayında 2 sene doluyor ve şu an %84.2.5 ayda normal mi bilemedim. Annemin 4.5 aylık 15 Pro Max telefonu bile %100 hala ki biliyorsunuz Apple Watch’lar söz konusu olunca akıllı telefonlara nazaran hem şarjda kullanıp zarar verilemiyor, hem de o kadar kor kullanamıyorsunuz. Üzüldüm yaniYakında hızlı düşmeye başlarsa pil değişim ücreti çok fazla.