Yıllarca iPhone kullanan biri olarak Apple firmasını hiç ama hiç sevmiyorum. Ben kullancısını bu kadar kısıtlayan, mağazada ki önemli uygulamaları hiç kimsenin dediğini takmadan kaldıran bir firma görmedim. Mağazadan aldığı vergi de cabası. Gidin App Store dan bir oyun fiyatına bakın sonra Google Play Store dan. Aralarında neredeyse 3 kat fiyat farkı var. Kısacası Apple bitmeli. Ozellikle son yaptığı şeylerden sonra iyice haketti.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu bu kadar davayı bir de Microsoft, Google gibi şirketlere de açsalar mis gibi olur.
Gençleşiriz vallaha bu kadar mı fark eder.
Gençleşiriz vallaha bu kadar mı fark eder.
Normalde bu tip dava EU'dan gelirdi. Amerika'da benzer dava ortaya çıktığına göre harbi suyunu çıkarmış olmalı.
Maks Apple...
Maks Apple...
Elma ısıran
Üstün
A15 Bionic.@Elma ısıran, özür dileyince mevzu kapanıyor mu? Bir de iPhone kaç kullanıyorsunuz? Merak ettim.
Özür dilemek erdemdir.
@Elma ısıran, çok yanlış bir bakış açısına sahipsiniz. Sadece söylemek istedim. O kadar haltı yap yap, sonra özür dile. Böyle de olmaz.
- Makaleler
- 1
Göstermelik şeyler, ABD malı şirkete bir cacık olmaz.Apple her ay bu şekilde dava yerse işin sonu Huawei gibi olacak gibi duruyor. Apple aşırı inatçı bir şirket.
- Makaleler
- 6
Adamların muhtemelen çocuklarına verdiği günlük harçlık kadar para cezası gelecek yine@ZCPS21, en fazla para cezası alır. Apple'ın aldığı para cezaları da çerezlik para oluyor genelde.