Kesinlikle. A7 2016'dan iPhone 8'e geçtiğimde o illüzyonu ben de yaşadım. Şimdi bende S23 var, millet benim aldığım dönemde gidip iPhone 13 falan alıyordu, hala da alıyor. Benimse daha uyguna daha iyi cihazı cebimde taşıdığım için kafam rahat, keyfim yerinde. Üç beş ucuza hava atacakları için kendilerini kazıklamak isteyen insanları da tutmamak lazım aslında, gitsinler bulsunlar aradıklarını.Önce M serisi Samsung kullanıp sonra iPhone 13 Pro Max'e geçerlerse tabii Apple kalitesi. Çağ atlamış oluyorsun o zaman işte. Ama S serisinin şu anda hiçbir iPhone'dan eksisi yok. (Hatta artısı var)
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu konuyla ilgili ortalama 30 saniyede yaptığım mükemmel meme. (miim)
Eki Görüntüle 49322
Senin ferrarin olsa üstünü örter misin?(!)
Evet.
Kesinlikle. A7 2016'dan iPhone 8'e geçtiğimde o illüzyonu ben de yaşadım. Şimdi bende S23 var, millet benim aldığım dönemde gidip iPhone 13 falan alıyordu, hala da alıyor. Benimse daha uyguna daha iyi cihazı cebimde taşıdığım için kafam rahat, keyfim yerinde. Üç beş ucuza hava atacakları için kendilerini kazıklamak isteyen insanları da tutmamak lazım aslında, gitsinler bulsunlar aradıklarını.
Bende S23 ablamda iPhone 13 var. Kendisi bile kabul ediyor şu anda S23'ün iyi olduğunu.
O ayrı ironik zaten de hava atmak için alanlarda bayağı var. Arkadaki elma logosu için +40 bin lira vermiş haberi yok, Android ezikliyor
Bu konuyla ilgili ortalama 30 saniyede yaptığım mükemmel meme. (miim)
Eki Görüntüle 49322
O %1 ben herhalde.
Zamanında ben de o %1'in içindeydim
Ben telefon pek kullanan birisi degilim açıkçası ama kullandigim telefon iPhone 7 2016 cikisli, şu ana kadar telefonun kastigini cok az gormusumdur, uygulamalariyla vesaire gayet memmun ediyor beni, marka derdim de yok zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple zaten her şeyi çalan bir firma, yıllardır olan özellikleri kendileri yeni bir ad takıp sununca "abi ApplE calıyoR amA daha iYisinİ yapıYor." gibi güzel argümanlarla kullanıcılar da bize geliyor.
Bir fana konuşmak ile duvara konuşmak farksız. O yüzden fark etmeyecektirler
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kioxia Exceria 64 GB microSDXC Kart – UHS-I alınır mı?
- Ken Carson
-