Biz alacağız hocam. Şu vergi indirimlerini bekliyoruz. Piyasa şu an berbat.

Ben de araştırıyorum da vergi muhabbeti bize dokunmuyor 2013 model çünkü araba.

@1449 şu an 2.el piyasası iyi 0 piyasası ölü 3 Mart'da sol 20'lik diş ameliyatı olduktan sonra Fiat bayisine elektrikli Doblo'yu soracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen ehliyeti yeni aldıktan sonra bayiden araba çekme. Önce biraz eski bir "tangırtı"da gerçekten araba sürmeyi öğren, çünkü kurslar sana sadece sınavdan geçmeyi öğretiyorlar. Soruna gelecek olursak, evet yıllar yıllar sonra daha yeni aldım, tam anlamıyla tangırtının da kelime karşılığı :D Ama zevki de ayrı tangırtı kullanmanın, gerçekten yeni arabalar binek seviyesinde bile çok hissizler.

Eski arabayla acemiliğini at sonra yeni araba al biz Fiat sedan 1.4 aldık memnunuz tempradan geçmiştik 1.6.Kredi konusunda yardımcı oldular bazı dönemlerde düşük faizli yüksek kredi çıkabiliyor sormanız lazım internetteki gibi kötü değil basınca gidiyor 140 150 görüyor temprada 130 deyince ölüyor gibiydi arava ama onu sürmeside ayrı keyifli.

Eski arabayla acemiliğini at sonra yeni araba al biz Fiat sedan 1.4 aldık memnunuz tempradan geçmiştik 1.6.Kredi konusunda yardımcı oldular bazı dönemlerde düşük faizli yüksek kredi çıkabiliyor sormanız lazım internetteki gibi kötü değil basınca gidiyor 140 150 görüyor temprada 130 deyince ölüyor gibiydi arava ama onu sürmeside ayrı keyifli.
Yeni ehliyetli birinin zaten o hızları görmemesi lazım. Hele bi' kazasız belasız trafiğe alışsın, araba köşelerine, aynı anda 3 aynaya bakmaya alışsın.

Arkadaşlar sizlere tavsiyem, arabayı satmayı düşünüyorsanız satın. Almayı düşünüyorsanız almayın. Dolara veya faize yatırın en kötü. Çünkü şu an Türkiye'de hem emlak hem araba piyasası balon durumda. O yüzden hiç tavsiye etmiyorum. Al-sat yapılır ancak alayım, ömür boyu kullanayım yapmayın. Zaten kredi faizleri çok yüksek. Normalde böyle bir ortamda araba fiyatlarının ucuz olması lazım ancak malum vergiler sağ olsun. Araba fiyatları cep yakıyor.