Furkan9600
Uzman
Nedense araba piyasasını kurcalıyorum da ehliyete yazılasım var. Alan var mı, bayide nasıl yardımcı oldular kredi vs için?
Biz alacağız hocam. Şu vergi indirimlerini bekliyoruz. Piyasa şu an berbat.Nedense araba piyasasını kurcalıyorum da ehliyete yazılasım var. Alan var mı, bayide nasıl yardımcı oldular kredi vs için?
Biz alacağız hocam. Şu vergi indirimlerini bekliyoruz. Piyasa şu an berbat.
Biz alıp satacağız gibi duruyor.Nedense araba piyasasını kurcalıyorum da ehliyete yazılasım var. Alan var mı, bayide nasıl yardımcı oldular kredi vs için?
Totom Afrika'ya bakmış arabayı geç anca sepet arabası olur otururum öyle giderim.
Yeni ehliyetli birinin zaten o hızları görmemesi lazım. Hele bi' kazasız belasız trafiğe alışsın, araba köşelerine, aynı anda 3 aynaya bakmaya alışsın.Eski arabayla acemiliğini at sonra yeni araba al biz Fiat sedan 1.4 aldık memnunuz tempradan geçmiştik 1.6.Kredi konusunda yardımcı oldular bazı dönemlerde düşük faizli yüksek kredi çıkabiliyor sormanız lazım internetteki gibi kötü değil basınca gidiyor 140 150 görüyor temprada 130 deyince ölüyor gibiydi arava ama onu sürmeside ayrı keyifli.