Nedense oynadığım diğer arcade oyunlar NFS MW 2012 kadar keyif vermiyor. Adamlar 2012 yılında öyle bir ses yapmışlar ki hala FH4-5 gibi oyunların araç sesi çocuk oyuncağı gibi geliyor.

PC gelmez artik hocam. 5 sene oldu. Hikayeli 1-2 oyun disinda zaten PS'in lokomotifi bu oyun. Bu oyun icin alan bile var ben dahil. PC'ye gelirse diger oyunlar patlar ayrica. TR'de Gran Turismonun hakki bilinmiyor ama yurt disinda oyle mi? E-Spor'u var ya. Hele o B-Spec. Bambaska bir olaydi.
Valla haklı olmasan keşke ama haklısın. GT en köklü exclusivelerden. Namus gibi bir şey. Evlenirsem alacağım mecbur.

Nedense oynadığım diğer arcade oyunlar NFS MW 2012 kadar keyif vermiyor. Adamlar 2012 yılında öyle bir ses yapmışlar ki hala FH4-5 gibi oyunların araç sesi çocuk oyuncağı gibi geliyor.
FH son iki seridir çöp araç seslerine sahip çünkü mâlesef ki. FH4'ü çok sevsem de böyle.

Crew Motorfest'in sesleri gerçekten bence çok başarılı. MW 2012'nin de sesleri efsaneydi, LFA hele mmmm.

Bayağı yarış oyunu var mış, oynadıklarımı böyle sıraladım:
my-image.webp

Vallahi haklı olmasan keşke ama haklısın. GT en köklü exclusivelerden. Namus gibi bir şey. Evlenirsem alacağım mecbur.

FH son iki seridir çöp araç seslerine sahip çünkü maalesef ki. FH4'ü çok sevsem de böyle.

Crew Motorfest'in sesleri gerçekten bence çok başarılı. MW 2012'nin de sesleri efsaneydi, LFA hele mmmm.

Hocam en iyi dileklerim sizinle. Kaydettigim fotograflar'dan ve videolardan bir derleme yapip burada konu acacagim. Ilk sizi etiketleyecegim hocam.

FH son iki seridir çöp araç seslerine sahip çünkü maalesef ki. FH4'ü çok sevsem de böyle.

Crew Motorfest'in sesleri gerçekten bence çok başarılı. MW 2012'nin de sesleri efsaneydi, lfa hele mmmm.

Normalde yıllardır iRacing, raceroom veya assetto oynardım ama setup ı sattım. Alasım geldi yine canım çekiyor harbiden :D.

Normalde yıllardır iRacing, raceroom veya assetto oynardım ama setup ı sattım. Alasım geldi yine canım çekiyor harbiden :D.
Haha, hocam gamepadle sarıyor ya.
Hocam en iyi dileklerim sizinle. Kaydettigim fotograflar'dan ve videolardan bir derleme yapip burada konu acacagim. Ilk sizi etiketleyecegim hocam.
Bekliyorum valla. Fotorealistik olarak da dünyanın en iyisi bu arada GT7.

Evet orası öyle, Crew Motorfest'e bakmanızı şiddetle tavsiye ederim hocam. FH içn kesinlikle dişli bir rakip.
Bakacağım kesinlikle.
Midnight Club LA... Ah gozumun nuru. Cocuklugumda PS3'e save kurup sadece modifiye yapardim apaciler gibi. Keske listede olsaydi. Hala o 11 senelik PS3'um PS5'imin yaninda kurulu oynamaya hazir duruyor.
PS3 CD'si halen daha duruyor bende Midnight Club LA'ın İngiltere'de yaşarken almıştım CD'yi. Hatta güzel nostalji yaşatayım. Elimdeki CD'lerin fotosunu atıyorum. CD'lerde hiç çizik yok. Hala hepsi aktif çalışıyor. Şimdi dijital oldu da kutunun da ayrı havası var şimdi.
WhatsApp Image 2025-06-11 at 21.43.13 (1).webp WhatsApp Image 2025-06-11 at 21.43.13.webp

Son düzenleme:
Need for Speed The Run diye bir oyun var. Niyeyse bende olumlu iz bırakmış nadir yarış oyunlarından bir tanesi. Çok iyi düşünülerek yola çıkılmış ama olamamış bir oyun kendisi. Ben oynarken zamanında çok keyif almıştım. Eğer çerezlik oyun arayan varsa tavsiye ederim.

Gran Turismo 4 ile aynı sene çıktılar ve GT4 aynı kategoride olmasalar bile bence çok daha iyi bir oyun. A tieri hak adebilir ama benim gözümde :telaşlı:
Doğrudur, ben biraz da duygusal yaklaşarak yorumladım maalesef. Çocukluğumda çok fazla oynadım. Yine de yakın zamanda indirip oynadığımda keyif almayı başarmıştım. GT ile yolum kesişmedi hiç. Kesişse belki farklı yorumlardım.

Son düzenleme: