mr.esat

Üstün
Ben güncel olanları ve oynadıklarımı sıraladım. Project Cars 2'yi ve Solar Crown'u sadece oynayamadım ama ne olduklarını biliyorum.
1749663250103.webp

S kısmına Need For Speed Underground 2'yi de alabilir miyiz? Çıktığı yıla göre sundukları muazzam. Ayrıca sürüş dinamikleri de o yılın oyunu için ve arcade bir oyun olmasına rağmen gayet iyi.

S kısmına Need For Speed Underground 2'yi de alabilir miyiz? Çıktığı yıla göre sundukları muazzam. Ayrıca sürüş dinamikleri de o yılın oyunu için ve arcade bir oyun olmasına rağmen gayet iyi.
Gran Turismo 4 ile aynı sene çıktılar ve GT4 aynı kategoride olmasalar bile bence çok daha iyi bir oyun. A tieri hak adebilir ama benim gözümde :telaşlı:

Ben Carbon ile büyüdüğüm için ne Underground 2'nin, ne de MW'nin benim gözümde duygusal bir değeri yok. MW piss filter yüzünden iğrenç gözüküyor, Underground 2 de GT4'ün yanında oyuncak. Carbon güzeldir ama. Linçlenmeyeyim de, benim görüşüm.

Beam NG benim için bu sırada S'i hak ediyor diyeyim.
S tier'deki oyunlar kusursuza yakın olmalı, yani benim kriterim o. BeamNG'nin sürüş fizikleri, kontrolleri, fizikleri mükemmel ama yarış konusunda, time attack gibi konularda berbat ötesi malesef ki. 50 saat oynamışım, 1 kere falan yarıştım herhalde. Oyun düzgün opsiyon sunamıyor, çok sandbox ya.

Project Cars 2 ömrümde oynadığım en kötü araba oyunu benim için. Araba dönmüyor ki. Super car araba viraja 80 ile giremeyecekte ne girecek ki? Basit virajlarda bile 50'ye filan inmek zorunda kalıyordum. Üstelik direksiyonla oynamıştım. Benim hiç hoşuma gitmedi. Onun dışında liste benzer.