Jameson olan iyi gibi. Amfiyi pandizotun altına ters koymayı düşünüyorum üstüne bir de fan takarım. Bir bass 2 set hoparlör besleyecek çok da sıkıntı olmaz gibi. Kapılara da hoparlör takmaya karar verdim.

Subwoofer'ı bridge yapman gerekli geriye 2 kanal kalıyor 1 set daha takabilirsin 2 set üst üste bindirmeni tavsiye etmem 2 Ohm'a düşer detaylar kaybolur sağlıklı bir bağlantı da olmaz.

Elindeki 4 adet hoparlörü araçtaki teyp'e takman bile daha sağlıklı olur.

Ucuz 4.60 cihazlar zaten kağıt üzerindeki verileri tam vermiyor, verse bile uzun süre o değerlerde kalamıyor.

Bütçe arttırabilirsen şuan mono anfi alıp ilerde sadece normal hoparlörler için 4.60 bir daha anfi alırsın o şekilde çok daha verimli olur.

Subwoofer'ı bridge yapman gerekli geriye 2 kanal kalıyor 1 set daha takabilirsin 2 set üst üste bindirmeni tavsiye etmem 2 Ohm'a düşer detaylar kaybolur sağlıklı bir bağlantı da olmaz.

Elindeki 4 adet hoparlörü araçtaki Teyp'e takman bile daha sağlıklı olur.

Ucuz 4.60 cihazlar zaten kağıt üzerindeki verileri tam vermiyor, verse bile uzun süre o değerlerde kalamıyor.

Bütçe arttırabilirsen şu an mono amfi alıp ileride sadece normal hoparlörler için 4.60 bir daha amfi alırsın o şekilde çok daha verimli olur.

Bagaj iptali yapamayacağım için 2. Bir amfi yerleştiremeyeceğim. Tek amfide her şeyi bağlayabileceğim bir model var mı? Bütçeyi arttırabilirim.

Bagaj iptali yapamayacağım için 2. Bir amfi yerleştiremeyeceğim. Tek amfide her şeyi bağlayabileceğim bir model var mı? Bütçeyi arttırabilirim.
Bagaj iptaliyle alakası yok 2 tane anfiyi koltuğun arkasına sabitlersin 4-5 cm çıkıntı olur sadece. Zaten subwoofer kullanmak isteyerek bagajdan feragat ediyosun.

5 kanal anfiler var fakat 200w rms subwoofer kanalı olmasına dikkat etmen lazım.

Bagaj iptaliyle alakası yok 2 tane amfiyi koltuğun arkasına sabitlersin 4-5 cm çıkıntı olur sadece. Zaten subwoofer kullanmak isteyerek bagajdan feragat ediyosun.

5 kanal amfiler var fakat 200W rms subwoofer kanalı olmasına dikkat etmen lazım.

Arka pandizotun ortasına bassı koyar kenarlara 1 set koyarım diye düşünmüştüm bagaja hiç ellemeden.
Çok anlamıyorum da müsait bir zamanında bakıp bir şey önerebilir misin?

Pandizotu katletmek çok daha kötü ayrıca Subwoofer freeair değilse kabinsiz çalmaz.
Bütçe nedir?

Nasıl yani normal bir bassı pandizota koysam çalamaz mıyım?

@İlkKezAmfiKullananAdam hocam şöyle bir amfi buldum nasıldır sizce?

Bir de şu bassı direkt pandizota koysam çalar mı?

Nasıl yani normal bir bassı pandizota koysam çalamaz mıyım?
Çalmaz derken kabinle kıyaslandığında çalmıyor gibi olur demek istedim.
Eğer Free Air Subwoofer kullanırsan sorun yaşamazsın zaten aldığın ürünü iyi araştır vakit kaybı olmasın.
hocam şöyle bir amfi buldum nasıldır sizce?
Kullanan birine sormak gerekli, yeni başlayan hobici için tatmin edici olabilir. Ben olsam bu tarz markalara 1 lira bile vermem.
Bir de şu bassı direkt pandizota koysam çalar mı?
Bu Sub kabinsiz kullanıldığında verimli olacağını zannetmiyorum. Çalar ama kabindeki kadar verimli olmaz. Pandizota zarar verme hevesinizi anlayamadım, gereksiz bir düşünce. Eğer alan kaplamasından rahatsız oluyorsanız slim sub'lar var onlara yönelebilirsiniz.

Çalmaz derken kabinle kıyaslandığında çalmıyor gibi olur demek istedim.
Eğer Free Air Subwoofer kullanırsan sorun yaşamazsın zaten aldığın ürünü iyi araştır vakit kaybı olmasın.

Kullanan birine sormak gerekli, yeni başlayan hobici için tatmin edici olabilir. Ben olsam bu tarz markalara 1 lira bile vermem.

Bu Sub kabinsiz kullanıldığında verimli olacağını zannetmiyorum. Çalar ama kabindeki kadar verimli olmaz. Pandizota zarar verme hevesinizi anlayamadım, gereksiz bir düşünce. Eğer alan kaplamasından rahatsız oluyorsanız Slim Sub'lar var onlara yönelebilirsiniz.

Hocam olabildiğince az parayla yapmaya çalışıyorum. Pandizot sıfır değil zaten ben komple baştan yapacağım o konuda sıkıntım yok. En ucuz ve kaliteli halde pandizotta çalacak bassı nasıl bulabilirim?
Bir de ucuz yollu 4 hoparlör 1 bass kaldıracak amfi önerir misiniz?