Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,

Sorum başlıktaki gibi. Biraz eski bir oyun. Zamanı çok net hatırlamıyorum ama ben bu oyunu 2011 veya 2012 yıllarında bir arkadaşımın laptopunda görüp oynamıştım. Oyunda çeşitli arenalar ve arabalar oluyordu. İstediğiniz arenada istediğiniz araba ile oyuna başlıyor ve rakip arabalar ile savaşıyorsunuz. Savaşmanız demek o arabaya çarparak arabayı parçalamak. Arenada birden fazla araba ile savaşıyorsunuz.

Oyun çevrim içi miydi çevrim dışı mıydı hatırlayamıyorum. Sanırım iki türlü de oynanabiliyordu.

Baktım oyuna ve oyunun 2018'de çıktığını gördüm. Ayrıca bu oyundaki amaç yine bir yarış yapma şeklinde.

Ben oyunu 2011-2012 civarlarında oynamıştım ve oyundaki arenalar aslında bir yarış pisti değil. Örneğin yuvarlak bir arena hatırlıyorum. Bu yuvarlak arenada amaç diğer arabalarla çarpışarak savaşıp hayatta kalmak.

FlatOut serisindendir büyük ihtimal, Wreckfest yeniymiş bunlara göre.
Yönlendirmen sayesinde oyunu buldum. Evet, bahsettiğim oyun FlatOut 2 imiş. Hatta YouTube'da aratırken tam hatırladığım arenanın olduğu bir videoya denk geldim. Çok teşekkür ederim, çözüm olarak işaretliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,

Sorum başlıktaki gibi. Biraz eski bir oyun. Zamanı çok net hatırlamıyorum ama ben bu oyunu 2011 veya 2012 yıllarında bir arkadaşımın laptopunda görüp oynamıştım. Oyunda çeşitli arenalar ve arabalar oluyordu. İstediğiniz arenada istediğiniz araba ile oyuna başlıyor ve rakip arabalar ile savaşıyorsunuz. Savaşmanız demek o arabaya çarparak arabayı parçalamak. Arenada birden fazla araba ile savaşıyorsunuz.

Oyun çevrim içi miydi çevrim dışı mıydı hatırlayamıyorum. Sanırım iki türlü de oynanabiliyordu.

Rocket League?