8688

Uzman
2-3 saat önce ara yoldaydım. Yağmur da yağıyordu çok. Üstelik yol hem dar hem de trafik vardı. Öyle çok hızlı gitmiyordum maks 10-15 ile gidiyordum sol aynadan bir tık sesi duydum. Trafik olduğu için durup bakamazdım. Arabamı park ettim şimdi sol aynamın üst plastik kısmında ufak tefek tırnak kadar bir çizik olmuş. Sorun şu ki neye çarptığımi bilmiyorum ağaç mı? Araba mı? Araba ise muhtemelen aynasına değmişimdir yani şasiye değme ihtimalim yoktur diye düşünüyorum. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Hem kendim için hem karşı taraf için ve ne yapmam gerek?

Nereye sürttüğünüzü bilmiyorsanız yapabilecek hiçbir şey yok. Araçsa eğer maksimum onda da ufak bir çizik oluşturmuşsunuzdur, kendi aracınız için ise rahatsız olmuyorsanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Yapabileceğiniz en büyük şey ise ayna kapağını değiştirmek ya da ufak boya olur ama çok da önemli değil plastik zaten.

Nereye sürttüğünüzü bilmiyorsanız yapabilecek hiçbir şey yok. Araçsa eğer maksimum onda da ufak bir çizik oluşturmuşsunuzdur, kendi aracınız için ise rahatsız olmuyorsanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Yapabileceğiniz en büyük şey ise ayna kapağını değiştirmek ya da ufak boya olur ama çok da önemli değil plastik zaten.

Bu gibi durumlarda karşı tarafı bilgilendirmek gerekiyor bunun farkındayım ama o anda orada duracak hiçbir yer yoktu direkt gitmem gerekiyordu yol dardı ve trafik yoğundu. Ayrıca neye değdiğimi bile bilmiyorum belki ağaç direkt falanda olabilir ama muhtemelen başka bir arabaydı. O kişi için üzgünüm eğer beni bulursa dava falan açabilir mi? Çünkü vurup kaçmış gibi oldum.