@3586 Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum. Yan aynalara da bakmak için camdan bakıyorsun ön yan camlara neden cam filmi tavsiye ettin? Aynı şey değil mi?

Yok hocam arkadaş arka camdan bakarak kullanacak. Yarın ön tarafa en kalınından film çektirip arka taraftakini özellikle söktürmeyi düşünüyorum artık.

@3586 Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum. Yan aynalara da bakmak için camdan bakıyorsun ön yan camlara neden cam filmi tavsiye ettin? Aynı şey değil mi?
Ön yan camlara en fazla 2 numara takmanın sebebi bu, hem aynaları hem de etrafını rahatça görmen için 2 numaradan yüksek olmamalı. Dikiz aynası çoğu modelde görüntüyü biraz kararttığı için en arka cama film çekince hiç görünmüyor.

Yok hocam arkadaş arka camdan bakarak kullanacak. Yarın ön tarafa en kalınından film çektirip arka taraftakini özellikle söktürmeyi düşünüyorum artık.
Giderken arkandan araba geliyor mu diye 150 km ile giderken vitesi geriye takıp kameradan bakarsın artık.

Sen arka camdan mı bahsediyorsun yoksa arka yan camlardan mı?

Tofaş kullanıyorsan gayet normal.
Corolla kullanıyorum bilemedin beta 😎

Dikiz aynası çoğu modelde görüntüyü biraz kararttığı için en arka cama film çekince hiç görünmüyor.
Dikiz aynası ışık şiddetine göre kararıyor biliyorsun değil mi? Cam filmi ışığı sönümleyeceği için nasıl kararacak? Madem ön yan camlarda 2 numara film var arkayada taksın aynı hesaba geliyor.