- Makaleler
- 1
Her bütçeye opsiyon olarak sunmuyorlar ekstraları.Teknoloji icat edilmeden önce insanlar. Tofaş kullanıyorsan gayet normal.
Her bütçeye opsiyon olarak sunmuyorlar ekstraları.Teknoloji icat edilmeden önce insanlar. Tofaş kullanıyorsan gayet normal.
Bakayım sabah. Clio'da gördüm de kendi arabamda kullanmadım hiç.Dikiz aynasının altındaki mandalı kullanmanı tavsiye ederim.
Altındaki mandalın dikiz aynasını kararttığını şimdi mi öğrendin? Öğrenemedin bile deneyeceksin daha. Arkadaş haklıymış..... Bilginiz dahilinde olmayan konuları kirletmeyin bence.Bakayım sabah. Clio'da gördüm de kendi arabamda kullanmadım hiç.
Arka cam filminin aşırı kararttığını söyledim kendi deneyimim çünkü zaten 16 yaşındayım bazen babamdan alıyorum arabayı bunda bir sakınca yok bence. Kendi deneyimimi söyledim ben. Ayrıca eski aracımızda mandal yoktu o yüzden arka hep zifiri karanlık olmuş olabilir.Altındaki mandalın dikiz aynasını kararttığını şimdi mi öğrendin? Öğrenemedin bile deneyeceksin daha. Arkadaş haklıymış..... Bilginiz dahilinde olmayan konuları kirletmeyin bence.
Tofaşta bile var o haberin olsun.Arka cam filminin aşırı kararttığını söyledim kendi deneyimim çünkü zaten 16 yaşındayım bazen babamdan alıyorum arabayı bunda bir sakınca yok bence. Kendi deneyimimi söyledim ben. Ayrıca eski aracımızda mandal yoktu o yüzden arka hep zifiri karanlık olmuş olabilir.
Opel Astra G vardı eskiden onda yoktu amcamda Skoda Felicia var onda var ama bir etkisi olmuyor aynaya. Öğrenmiş oldum bilmemek değil öğrenmemek ayıp hocam.