İntel_celeron 85
Uzman
Nedense her yıkadığımda iz kalıyor ya, izsiz temiz bir cam elde etmenin bir yolu var mı?
Fazla ıslak bir bezle silmeniz ya da kalitesiz bir bezle silmenizden kaynaklanıyor. Aynı zamanda kullandığınız suyun kireçli olması vesaire de etkiliyor olabilir. Ben önce aracı yıkıyorum sonra güzel bir bezle siliyorum, iyice kuruduktan sonra camsil ile tekrar siliyorum az sıkmaya çalışıyorum. Eğer iz kalır ise sonra tekrar bir bezi ıslatıp iyice sıktıktan sonra üzerinden geçiyorum. Bir keresinde camda sürekli iz kalıyordu. Bulaşık tabletlerini suda eritip bezi içine batırdıktan sonra iyice sıkarak onun ile silip sonra tekrar su ile üzerinden geçmiştim, o zaman baya iyi olmuştu. Şimdi aklımda saf su denemek var eczanelerde satılıyor. Kireçsiz olacağından daha iyi olabilir diye düşünüyorum aynı zamanda bir kaç sefer kullanımdan sonra toz tutuculuğu azaltıyor deniyor.Normal perol'deki köpükle yıkayıp kuruladık da bez biraz kalitesizdi, ondan mı oluyor anlamıyorum ki.
Küçük bir kovaya bir iki tatlı kaşığı dalin karıştırın, güzel bir bezi bu kovada ıslatıp iyice sıkın ve camı silin. Çok etkili oluyor, gerçekten.Normal perol'deki köpükle yıkayıp kuruladık da bez biraz kalitesizdi, ondan mı oluyor anlamıyorum ki.