Standart otomobil araçların alternatörleri 13.2 ve 14.5 arasında voltaj üretirler. Buna şarj aralığı denir.

Eğer kullandığınız araç 24V platformu ise bu ürünü kullanmanız sıkıntı olacaktır, içinde sigorta veyahut koruma yoksa doğrudan da cihazı etkileyecektir.

Ama 12V platformlu bir araçta bu sorunları bu Ugreen ürün ile yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Standart otomobil araçların alternatörleri 13.2 ve 14.5 arasında voltaj üretirler. Buna şarj aralığı denir.

Eğer kullandığınız araç 24V platformu ise bu ürünü kullanmanız sıkıntı olacaktır, içinde sigorta veyahut koruma yoksa doğrudan da cihazı etkileyecektir.

Ama 12V platformlu bir araçta bu sorunları bu Ugreen ürün ile yaşayacağınızı düşünmüyorum.
İ20 2015 Jump hocam araç. Sanırım 12 V

Hyundai PB platformundaki araçlar 12V üzerine kuruludur, yani evet, aracınız 12V. Ugreen de fiyat/performans ve kaliteli ürünler üretir fiyat bandındaki rakiplerine kıyasla. Kullanabilirsiniz.
Hocam peki profil fotoğrafınızda Kia var. Kia Hyundai'ye göre bir tık daha elit bir marka mıdır acaba? Öyle bir izlenim var bende :D Belki değişirim aracımı, Kia da çok seviyorum.

Kia Hyundai'ye göre bir tık daha elit bir marka mıdır acaba? Öyle bir izlenim var bende :D Belki değişirim aracımı, Kia da çok seviyorum.
Kia, bana kıyasla Hyundai'e göre daha keskin ve sportif, bununla beraber yakışıklı bir üretim yapıyor diyeyim. Elit bir marka mı dersen özelinde, Hyundai'e kıyasladığında evet öyle.

Kaldı ki Kia artık premium segmente geçişini çoktan yaptı yurt dışında.

Ama her segmentte kesin daha üstündür diyemem, örneğin 2012-2016 yılları arasında Kia Rio aracı i20'e kıyasla daha yakışıklı ve donanımlı iken, i20 son senelerde bunu tam tersine çevirdi.

Lakin aynı kanı taşıdığını belirtmekte fayda var Kore grubunun. 😊

Son düzenleme: