Çok teşekkür ederim. Sadece filtre değiştirmektense klima bakımı yaptırmaya karar verdim. Bir gün zamanımı ayırıp gideceğim.En garanti yolu sanayiye gitmek aracın şase numarasıyla uygun parçayı alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Arabada beklememiz gerekiyordu. Ve o sıcakta klimasız şekilde beklemek hayatımın sonu olabilirdi.Karbonatta her işe yarıyor, maşallah.
Birçok yerini kontrol ettim sorun gözükmüyor sadece giderken koku artıyor bu yüzden klima olabilir diye düşündük biz de. Ayrıca halı paspasımdan asla vazgeçmem. Bunu teklif etmemişsiniz diye varsayıyorum.
![]()
Arkadaşlar önermişler, Mann filtre kullanıyorum ben de yıllardır, çok kalitedir. Ama ben internetten pek almıyorum, özellikle yağı hiç almıyorum. Tamam fiyat farkı olabiliyor ama profesyonel derecede çakma ürünler var piyasada. Fiziksel mağazalardan tercih ederim. Genelde şase numarasıyla alırım oto yedek parçalarını, Mann filtrelerin de sahtesi çok çünkü. Ruhsatımla giderim bir oto parçacıya, sonuçta aracınızın TC kimlik numarasıdır şase no.
Muhtemelen filtre veya klima kaynaklı, ben sadece alternatif şeyleri yorumladım.
Sizden de makale ve rehber bekleriz. Omoda 5 aracını yazan hiç olmadı forumda henüz.
Bu sorunu komple bir klima bakımı yaparak aşabileceğimi düşünüyorum.Arkadaşlar önermişler, Mann filtre kullanıyorum ben de yıllardır, çok kalitedir. Ama ben internetten pek almıyorum, özellikle yağı hiç almıyorum. Tamam fiyat farkı olabiliyor ama profesyonel derecede çakma ürünler var piyasada. Fiziksel mağazalardan tercih ederim. Genelde şase numarasıyla alırım oto yedek parçalarını, Mann filtrelerin de sahtesi çok çünkü. Ruhsatımla giderim bir oto parçacıya, sonuçta aracınızın TC kimlik numarasıdır şase no.
Muhtemelen filtre veya klima kaynaklı, ben sadece alternatif şeyleri yorumladım.
Sizden de makale ve rehber bekleriz. Omoda 5 aracını yazan hiç olmadı forumda henüz.![]()
Makale, rehber çok isterdim ama o kadar bilgili değilim maalesef. Ama canım kızımla ilgili bildiğim konularda herkese yardımcı olabilirim.
xBN 73
Üstün
Maliyet? Mann filtre maliyeti 700 TL diyelim. Bunu 800 TL koyacak ama ucuz ürünün 50 TL maliyeti var, 400 satıyor. Hangisi kârlı? Bunu normalleştirmiyorum, sadece örnekle anlattım.Ayrıca filtrenin çakmasını neden üretir ki insan ya? 300 400 liralık ürün işte derdiniz ne?![]()
Size dediklerini Taşıt Dünyası'nda paylaşın, ondan sonra buradan fikir alıp daha da elinizi güçlendirirsiniz konuşurken. Omoda yeni bir araba, klima bakımına bile gerek olmayabilir. 
Evet, tamamen maliyet kaynaklı üretiliyor yan sanayi olanlar. Özellikle alım satım yapanlar için biçilmiş kaftan, büyük oranda orijinal parça kullanmıyorlar çünkü. Özellikle galeriler elden geçirirken arabayı sık kullanır.
Merak etmeyin Sıla Hanım, illa rehber olmasına gerek yok, destekleriz biz sizi.
Evet, tamamen maliyet kaynaklı üretiliyor yan sanayi olanlar. Özellikle alım satım yapanlar için biçilmiş kaftan, büyük oranda orijinal parça kullanmıyorlar çünkü. Özellikle galeriler elden geçirirken arabayı sık kullanır.

Merak etmeyin Sıla Hanım, illa rehber olmasına gerek yok, destekleriz biz sizi.
Ne iğrenç şeyler.Maliyet? Mann filtre maliyeti 700 TL diyelim. Bunu 800 TL koyacak ama ucuz ürünün 50 TL maliyeti var, 400 satıyor. Hangisi kârlı? Bunu normalleştirmiyorum, sadece örnekle anlattım.
Tabii ki bundan sonra daha sık buralarda olurum zaten. Artık araba konusunda ilk uğradığım forum burası.Size dediklerini Taşıt Dünyası'nda paylaşın, ondan sonra buradan fikir alıp daha da elinizi güçlendirirsiniz konuşurken. Omoda yeni bir araba, klima bakımına bile gerek olmayabilir.
Merak etmeyin Sıla Hanım, illa rehber olmasına gerek yok, destekleriz biz sizi.![]()
Parçanın orijinal olduğundan emin olabileceğim tek yer sanırım kendi servisi. O yüzden başka yere gitmek her konuda riskli bence.
Destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Sizden aldığım bilgiler bugüne kadar beni hiç yanıltmadı.
Tabii ki bundan sonra daha sık buralarda olurum zaten. Artık araba konusunda ilk uğradığım forum burası.
Parçanın orijinal olduğundan emin olabileceğim tek yer sanırım kendi servisi. O yüzden başka yere gitmek her konuda riskli bence.
Destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Sizden aldığım bilgiler bugüne kadar beni hiç yanıltmadı.![]()
Rica ederim. Konuma da beklerim, şayet Easter Egg olarak makalemde yer alıyorsunuz.