10007

Deneyimli
Güvenlik için profil detaylarını gizlemeyen kişilerin mesajlarından gördüğüm kadarıyla profilini gizleme sebepleri, utanç verici olduğunu düşündüğü mesajlarının gözükmemesi ve kavga ettiği kişinin eskiden söylediği yanlış veya şu ankinden farklı olan düşüncesinin alıntılanmaması için. Bu sebeplerle profilini gizlemesine rağmen arama kısmına üyenin ismini yazınca yine eski mesajlarına ulaşabiliyorsun. Profil detaylarını gizleyen kişiler için veya direkt bir seçenek olarak arama kısmında da gizlilik seçeneği gelebilir. Boş zaman bulabilmişken ve bu duruma denk gelmişken açayım dedim. Gerekli veya gereksiz olduğu yönünde fikrinizi belirtirsiniz. Bu arada arama dediğim kısım hakkında fikri olmayanlar için de görselini bıraktım.

IMG-20241110-WA0026.webp

Artı -14 Eksi
Bu kadar anonim olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Daha profilini gizleyen üyelerin çözümlerini "tıklayarak" göremiyoruz. Böyle bir durumda aramayı kullanmamız gerekiyor. Birisinin tüm mesajlarını gizlemek aşırı saçma geliyor bana.

Bu kadar anonim olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Daha profilini gizleyen üyelerin çözümlerini "tıklayarak" göremiyoruz. Böyle bir durumda aramayı kullanmamız gerekiyor. Birisinin tüm mesajlarını gizlemek aşırı saçma geliyor bana.

Yeterli değil kısmını moderatörler eklemiş. Ben konu hakkında nötrüm, olup olmama durumu benim için fark etmez açıkçası. Yazdığım durumdaki kişilerin istiyor olabilme ihtimaline karşı açtım. Anonimlik takıntısı olanlar da olabilir yine.

Anonimlik takıntısı olanlar da olabilir yine.
Bu durum anonimlikten çok bencillik oluyor aslında. Birisinin mesajlarını arayarak bile bulamadığımız zaman kendi paylaştığı çözümü ve konuları neredeyse tamamen gizlemiş oluyor ki forumun amacı yardım etmek iken bu olay pek hoş olmuyor. Benim görüşüm bu yönde en azından.

Dediğim gibi rast geldim sadece, saatlerce oturup düşünmedim. İsteyenler olabilir, benim için fark etmez iki durumda hatta bu sistem için gereksiz yere insanları yormamak daha ağır basıyor içimde ama isteyenler olabilir☺️

Bu durum anonimlikten çok bencillik oluyor aslında. Birisinin mesajlarını arayarak bile bulamadığımız zaman kendi paylaştığı çözümü ve konuları neredeyse tamamen gizlemiş oluyor ki forumun amacı yardım etmek iken bu olay pek hoş olmuyor. Benim görüşüm bu yönde en azından.
Olabilir hocam, haklısınız. Bu durum aklıma gelmemişti mesela. Katılıyorum düşüncelerinize. Bu konu hakkında da ayarlamalar yapılabilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör: