Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.

519

Başarılı
Makaleler
8
Bilgi paylasim platformunda bilgiyi gizlemek ne kadar mantikli? Kullanicilar icin oldukca faydali olabilecek cozum ve makalelerin goruntulenebilirligi neden istege bagli? Neyi neyden sakliyoruz?

Makale ve cozumlerin gizlenmesi bencilliktir.

En basindan profil gizleme ozelligi bile basli basina tartisma konusu ama o da bir baska konunun konusu.

Artı 73 Eksi
Bilgi paylasim platformunda bilgiyi gizlemek ne kadar mantikli? Kullanicilar icin oldukca faydali olabilecek cozum ve makalelerin goruntulenebilirligi neden istege bagli? Neyi neyden sakliyoruz?

Makale ve cozumlerin gizlenmesi bencilliktir.

En basindan profil gizleme ozelligi bile basli basina tartisma konusu ama o da bir baska konunun konusu.
Makalelerinin görünmemesi direkt saçmalık. Artıya bastım efendim.

İste bu oneriyi bunu ortadan kaldirmak icin açtım. Bilgiye ulasmayi zorlastirmanin ya da ustunu ortmenin mantigi nedir? Profile basip butun cozumleri kolayca listelemek ne gibi dezavantaj doguruyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İste bu oneriyi bunu ortadan kaldirmak icin actim. Bilgiye ulasmayi zorlastirmanin ya da ustunu ortmenin mantigi nedir?
Ne demek istediğimi anlamıyorsun direkt şöyle desen anlarım ben üyenin çözümlerini görmek istiyorum ama sen aksine “kullanıcılar için faydalı olacak çözümleri neden göremiyorum” diyorsun sen sorununun çözümlerini üyelerin çözdüğü konulara bakarak mı buluyorsun aratarak mı?