Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.

1138

Uzman
Makaleler
6
Sosyalde arama yaparken 3 harf ve altındaki kelimeler yazdığımızda hata ile karşılaşıyoruz. Çok kez bununla ilgili sorun yaşadım. Daha önce konu dışında benzer bir başlık açmıştım lakin öneri niteliğinde değildi. Yanlış hatırlamıyorsam yeni sunucuya geçince eklenti değiştirilecekti. Not alınması için bu kategoride de açmak istedim.

Screenshot_20240221_204624.webp

Artı 17 Eksi
Bunu yük olarak görüyorsanız, klasik aramayı belli bir süre kapatıp Google ile site içi aramayı devreye sokabilirsiniz. Ayrıca benzer konular eklentiside yoracak bir şey değil.

Bence insanları oyalıyorlar şimdi gelebilecek özellikleri getirmeyip XenForo 2.3 sürümü ile getirecekler. 🤨 Çok merak ettim o kadar sözler verdiler hepsini bir anda nasıl ekleyecekler yoksa sözler tutulmayacak mı? 🤔 Bu basit Technopat'ta bile olan özelliği ekleyemiyorlar ya şaşırıyorum. Üstelik olumlu oy almasına rağmen bunu diyorlar. Bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak merak ediyorum. 🙂

Bence insanları oyalıyorlar şimdi gelebilecek özellikleri getirmeyip XenForo 2.3 sürümü ile getirecekler. 🤨 Çok merak ettim o kadar sözler verdiler hepsini bir anda nasıl ekleyecekler yoksa sözler tutulmayacak mı? 🤔 Bu basit Technopat'ta bile olan özelliği ekleyemiyorlar ya şaşırıyorum. Üstelik olumlu oy almasına rağmen bunu diyorlar. Bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak merak ediyorum. 🙂

Bence daha oturmamis site mimarisine yeni ozellikleri getirip daha da berbat etmek istemiyorlar. Yani var olan sistemde sorun vardir belki, admin degilim, bilmiyorum :LOL:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyalamak zorundalar, paylaşımlı sunucuya tüm bu şeyler eklense siteye giremezsin.

Arkadaşlar şüpheye mahal yok, sizin gördüğünüz kadarını biz de görebiliyoruz.

Kısa ve orta vadede Techolay, arzu ettiğiniz forum deneyimini sunacak şekilde büyümesini gerçekleştirecektir.

Sizi tüm planlardan haberdar edemiyoruz zira bir kısmının da sürpriz olmasını istiyoruz lâkin gelecek için çok çok güzel planlarımız var ve emin olun tüm Techolay ekibimiz de bu planların hepsini hayata geçirecek donanıma sahipler.

Arkadaşlar şüpheye mahal yok, sizin gördüğünüz kadarını biz de görebiliyoruz.

Kısa ve orta vadede Techolay, arzu ettiğiniz forum deneyimini sunacak şekilde büyümesini gerçekleştirecektir.

Sizi tüm planlardan haberdar edemiyoruz zira bir kısmının da sürpriz olmasını istiyoruz lâkin gelecek için çok çok güzel planlarımız var ve emin olun tüm Techolay ekibimiz de bu planların hepsini hayata geçirecek donanıma sahipler.

Oyalamak zorundalar, paylaşımlı sunucuya tüm bu şeyler eklense siteye giremezsin.

Hangisine inansam bilemedim kafam karıştı. Birisi "harf sınırın sebepleri var" diyerek tam olarak öneriyi uygulayamayız kısmını kast etti bilmiyorum. Diğeri ise bizlere "ElasticSearch ile eklenebilir" diyor. Ben zaten "eklenebilecek şeyleri şimdi eklemiyorlar" derken bu konudan bahsettim.

4 karakterden kısa her kelimenin geçersiz sayılması kullanımı çok kısıtlıyor. Elasticsearch ile gelir, Technopat'ta deneyimleyebilirsiniz. Bu kadar uzatmanın anlamı yok.

Zaten sorun onunla bitmiyor. Tonla kelime göz ardı ediliyor. Mesela plus. Gidip iPhone 57 max pro plus yazamıyorsunuz.

Xenforo 2.3'te gelir di mi hocam? (!)

Sosyalde arama yaparken 3 harf ve altındaki kelimeler yazdığımızda hata ile karşılaşıyoruz. Çok kez bununla ilgili sorun yaşadım. Daha önce konu dışında benzer bir başlık açmıştım lakin öneri niteliğinde değildi. Yanlış hatırlamıyorsam yeni sunucuya geçince eklenti değiştirilecekti. Not alınması için bu kategoride de açmak istedim.

Eki Görüntüle 21084
Kısaltmalar açısından sıkıntı oluyor özellikle, 3 harf aranabilmeli kesinlikle.

"VPN" araması yapamıyorum yahu, ilk düzeltilmesi gereken şey olabilir.

Hoca şunu halledin artık ya.
Screenshot_2024-05-08-16-42-11-941-edit_com.brave.browser.webp
Screenshot_2024-05-08-16-42-33-445-edit_com.brave.browser.webp

Son düzenleme: