Makaleler
20
Yer
Cordis Die
Merhaba, küçük bir tecrübemi paylaşmak istedim yalnızca.

23.09.2025 tarihinde tarafıma teslim edilmesi gereken bir kargom vardı, paket içeriği PS5 idi. Ayın 23'ünde teslim edilmedi, yoğunluktur şudur budur sıkıntı yok ya dedim kendimce. Ayın 24'ünde tekrar dağıtıma çıktı ve akşama kadar yine gelmedi. En son akşam vakti kargonuz tarafınıza mobil imza ile teslim edilmiştir diye bir mesaj aldım ve kargo hak getire, tabii ki bana ulaşmadı. Şimdi bu sabah arıyorum firmayı, kargom nerede diyorum, şubeye geri gitmiş diyorlar. Neden diyorum, dağıtıcı personel adres yetersizliği diye not düşmüş diyorlar. Ee hani teslim edilmişti?

Oyun mu oynuyoruz burada? Meselenin kargonun geç gelmesiyle alakası yok arkadaşlar. Kızdığım nokta sadece yetersiz bilgilendirme. Kargo geliyor mu gelmiyor mu, şubeye mi gidiyor geri mi geliyor, teslim mi edildi falan filan. Son zamanlarda bu iş iyice kurumsallıktan çıkmaya başladı benim görüşüm. Hayır olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli ve pahalı ürünlerinizi şubeye teslim yaptırın. Ben de monitör sipariş etmiştim ezile büzüle getirmişler. Ekranın köşesi çatlaktı, arkada ezilmeler vardı. Sonuç iade. Şubeye gidip alsam böyle olmazdı.