Blood

Uzman
Yer
RİZE
Ürün 20.09.2025 alıcı adreste tanınmıyor denilip geri dönmüş. Ürün 22.09.2025 19:05:00 teslim edildi diye kayıt düşülmüş. Ürünü teslim alan da ben gözüküyorum.

Ürün bana teslim edilmedi. Kayıt oluşturdum, kargonuz teslim edildi diye kayıt kapatıldı. Tekrar kayıt açtım, daha sonuç çıkmadı. Ürün Temu'dan karayolu ile gönderim. 1 ay bekledim. Tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum. Ürünümü bulmam mümkün mü? Ne yapmam lazım?

Dağıtıma sabah 9 10 gibi çıkmayıp öğleden sonra çıktıysa yarın gelip teslim ederler. Muhtemelen şubede bırakmışlardır özellikle büyük bir paketse bazen yapıyorlar. Mesai sonuna doğru da sadece o paket için gel git yapmıyorlar yarın paketiniz gelir.

Bana da aynısını PTT Kargo yapmıştı. Rahatsız edici bir durum. Ürünü teslim almamanıza rağmen teslim edildi gösteriyorlar. Şubeye giderek şubeden aldım kargomu. Özellikle çok küçük ilçelerde sık oluyor bu. Tecrübelerime göre biraz bile gelişmiş ilçelerde bu sorun yok.

Dağıtıma sabah 9 10 gibi çıkmayıp öğleden sonra çıktıysa yarın gelip teslim ederler. Muhtemelen şubede bırakmışlardır özellikle büyük bir paketse bazen yapıyorlar. Mesai sonuna doğru da sadece o paket için gel git yapmıyorlar yarın paketiniz gelir.
Paket dün akşam teslim edildi gözüküyor. Tarihi kaçırdınız mı emin olmak için soruyorum? 2 gün sonra teslim mi edilecek?

Bana da aynısını PTT Kargo yapmıştı. Rahatsız edici bir durum. Ürünü teslim almamanıza rağmen teslim edildi gösteriyorlar. Şubeye giderek şubeden aldım kargomu. Özellikle çok küçük ilçelerde sık oluyor bu. Tecrübelerime göre biraz bile gelişmiş ilçelerde bu sorun yok.
Umarım yarın gidince ürünümü bulurum.

Kargo şubeden çıktı.
Talebim hala yanıt almadı. Sabah aradım müşteri hizmetlerini ve şube bilgisi öğrendim. Gittiğim şubede çıkmadı. Başka şubede kuryeyi dağıtan kişiyi ve kargonun olduğu şube bilgisini aldım. Kurye bana teslimatı kapıcıya yaptığını hatta tanıdığını ve benden numarasını istediğini belirtti. Numarayı attım kuryeye ve kapıcıyı aradım. Kapıcı bana kesinlikle kargoyu almadığını ve Aras pazartesi gününden beri görmediğini iletti bana. Bende o sırada kargonun olduğu şubeye gidiyordum. Kargo numaramı iletince kargomun şubede olduğunu söyledi bana çalışan. :oops: Durumu şube çalışanına iletince ''Benim hiçbir bilgim yok. Bana bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.'' dedi. Kargomu teslim aldım ve süreç böyle bitti.
Kargom kaybolmadı, çalınmadı, hasarsızdı :heyyo:

Son düzenleme: