cemkaraca
Yetkin
Dün bir ürün sipariş verdim. Amazon'da "9 saat içinde verirsen en geç 10 Nisan'da teslim edilir" gibi bir şey yazıyordu, anladınız siz. Benim de işime gelir, kargo parası vermedim zaten bir de hızlı gelmesi iyi olur dedim.
Bugün 9 Nisan'da Amazon'da böyle yazıyor:
Aras Kargo'nun bana gönderdiği SMS'te ise böyle yazıyor:
Arada bir iletişim kopukluğu mu var? Çünkü aldığım ürünün göndericisi ve satıcısı Amazon'du. Ben hangisine inanayım?
Bu arada 9 Nisan saat 18:50 paket, kargo şirketine ulaştı yazıyor Amazon sipariş bilgisinde. Yani paket Amazondan çıkmış, Aras Kargo'ya gelmiş demek mi oluyor? Aras Kargo'dan baktığımda kargo şubede yazıyor yani benim olduğum ilçeye gelmeden önce ki şubede. Merkez şubesi sanırım orası, oradan ilçelere dağıtılıyor.
Bugün 9 Nisan'da Amazon'da böyle yazıyor:
Aras Kargo'nun bana gönderdiği SMS'te ise böyle yazıyor:
Arada bir iletişim kopukluğu mu var? Çünkü aldığım ürünün göndericisi ve satıcısı Amazon'du. Ben hangisine inanayım?
Bu arada 9 Nisan saat 18:50 paket, kargo şirketine ulaştı yazıyor Amazon sipariş bilgisinde. Yani paket Amazondan çıkmış, Aras Kargo'ya gelmiş demek mi oluyor? Aras Kargo'dan baktığımda kargo şubede yazıyor yani benim olduğum ilçeye gelmeden önce ki şubede. Merkez şubesi sanırım orası, oradan ilçelere dağıtılıyor.