cemkaraca

Yetkin
Dün bir ürün sipariş verdim. Amazon'da "9 saat içinde verirsen en geç 10 Nisan'da teslim edilir" gibi bir şey yazıyordu, anladınız siz. Benim de işime gelir, kargo parası vermedim zaten bir de hızlı gelmesi iyi olur dedim.

Bugün 9 Nisan'da Amazon'da böyle yazıyor:

Ekran görüntüsü 2025-04-09 182908.webp

Aras Kargo'nun bana gönderdiği SMS'te ise böyle yazıyor:

1744213675614.webp

Arada bir iletişim kopukluğu mu var? Çünkü aldığım ürünün göndericisi ve satıcısı Amazon'du. Ben hangisine inanayım?

Bu arada 9 Nisan saat 18:50 paket, kargo şirketine ulaştı yazıyor Amazon sipariş bilgisinde. Yani paket Amazondan çıkmış, Aras Kargo'ya gelmiş demek mi oluyor? Aras Kargo'dan baktığımda kargo şubede yazıyor yani benim olduğum ilçeye gelmeden önce ki şubede. Merkez şubesi sanırım orası, oradan ilçelere dağıtılıyor.

Dün bir ürün sipariş verdim. Amazon'da "9 saat içinde verirsen en geç 10 Nisan'da teslim edilir" gibi bir şey yazıyordu, anladınız siz. Benim de işime gelir, kargo parası vermedim zaten bir de hızlı gelmesi iyi olur dedim.

Bugün 9 Nisan'da Amazon'da böyle yazıyor:

Eki Görüntüle 139199

Aras Kargo'nun bana gönderdiği SMS'te ise böyle yazıyor:

Eki Görüntüle 139200

Arada bir iletişim kopukluğu mu var? Çünkü aldığım ürünün göndericisi ve satıcısı Amazon'du. Ben hangisine inanayım?

Bu arada 9 Nisan saat 18:50 paket, kargo şirketine ulaştı yazıyor Amazon sipariş bilgisinde. Yani paket Amazon'dan çıkmış, Aras Kargo'ya gelmiş demek mi oluyor? Aras Kargo'dan baktığımda kargo şubede yazıyor yani benim olduğum ilçeye gelmeden önce ki şubede. Merkez şubesi sanırım orası, oradan ilçelere dağıtılıyor.

Tahmini teslime aldanma. Amazon yarın diyorsa ekspres göndermiştir dedikleri gün tutmazsa 1 gun daha ekle. Aras Kargo'ya urunun ulasmıs. Kargo subede diyorsa ya cıkıs ya varıs subesindedir. Cıkıs subesinde ise aktarma->aktarma->şube->dağıtım olur. Varıs subesinde ise direk dagıtıma cıkar.

Tahmini teslime aldanma. Amazon yarın diyorsa ekspres göndermiştir dedikleri gün tutmazsa 1 gun daha ekle. Aras Kargo'ya urunun ulasmıs. Kargo subede diyorsa ya cıkıs ya varıs subesindedir. Cıkıs subesinde ise aktarma->aktarma->şube->dağıtım olur. Varıs subesinde ise direk dagıtıma cıkar.
Aras Kargo'nun sitesinde "şubede araç yükleme" yazıyor daha öncesinde başka bi şey yazmıyor. Ben hangisine inanacağım anlamadım? Bu arada Prime ile almadım. Umarım sorumu düzgün anlatabilmişimdir.

Aras Kargo'nun sitesinde "şubede araç yükleme" yazıyor daha öncesinde başka bir şey yazmıyor. Ben hangisine inanacağım anlamadım? Bu arada Prime ile almadım. Umarım sorumu düzgün anlatabilmişimdir.

Sube aracı yukleniyorsa aktarma merkezinde varıs subesine gidiyordur. Ertesi gun eline ulasir.

Sube aracı yukleniyorsa aktarma merkezinde varıs subesine gidiyordur. Ertesi gun eline ulasir.
Umarım. Güncelleme geçerim.

Sağ ol mesajın için.

@8898, Güncelleme geçeyim. Şu an "aktarmada hat aracı yükleme" yazıyor sitede.

Bu ne demek oluyor acaba?

Bu arada kargo Anadolu yakasından geliyor ben Avrupa yakasındayım. İstanbul.

Son düzenleyen: Moderatör: