Sosyal arayüzü genel olarak mavi tema üzerine kurulu şu anda. Bence belirli başlı butonlar farklı renklere sahip olsa daha güzel gözükür.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi yine bazı arkadaşlar kızacak ama bunu XenForo 2.3 ile çok daha kolay bir biçimde yapabileceğiz.
Buyurun bu da kanıtı:
Buyurun bu da kanıtı:
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Şimdi yine bazı arkadaşlar kızacak ama bunu XenForo 2.3 ile çok daha kolay bir biçimde yapabileceğiz.
Buyurun bu da kanıtı:
Recep Bey genel görünümü bozmasak daha güzel olur, karanlık mod kısmında görünümü bozabilir. Sitenin çoğu üyesi karanlık mod kullanıyor. Fakat kişiye özel yapılabilir, kisi kendisi profilden istediği gibi butonları renklendirebilir kendine göre. Tabii böyle bir şey entegre edilirse.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yine bazı arkadaşlar kızacak ama bunu XenForo 2.3 ile çok daha kolay bir biçimde yapabileceğiz.
Buyurun bu da kanıtı:
Mesela burası bu şekilde olabilir. Yeni mesajlar kısmı da turuncu olabilir.
Gerek yok bence şu anki hali daha iyi. Karanlık mod kullandığımız için görünümü bozmaya gerek yok.
Birazcık yeniliklere açık olun bu nasıl bir cevaptır. Siz şu anki halini beğenebilirsiniz ama belki bir başkası beğenmez. Ayrıca bir yerin rengini değişince hiçbir sıkıntı filan da olmuyor sadece rengi değişiyor o kadar. Sırf bir yerin rengi değişti diye site neden bozulsun anlamadım.
Son düzenleme:
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Eki Görüntüle 36404
Birazcık yeniliklere açık olun bu nasıl bir cevaptır. Siz şu anki halini beğenebilirsiniz ama belki bir başkası beğenmez. Ayrıca bir yerin rengini değişince hiçbir sıkıntı filan da olmuyor sadece rengi değişiyor o kadar. Sırf bir yerin rengi değişti diye site neden bozulsun anlamadım.
Sen de görüşünü belirttin o zaman değil mi? Beğenmediğim için beğenmeme attım. Farklı yenilikler olabilir, yeniliklere her zaman açığım. O yüzden pek gerek duymuyorum. Tabii yöneticilerin kendi kararı, isterlerse getirebilirler. Sadece görüş belirttim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyazıt
Üstün
Bence de renklendirilebilir bana çok sade geliyor arayüz. Ancak Recep hocanın da dediği gibi XenForo 2.3'den sonra forum rahatlayacak. Biraz renk katsak güzel olur.
Arayüzlerde çok fazla renk olmaz.
Butonlar rengarenk olsun demek, renk prensiplerini ihlal etmek demektir.
Butonlar rengarenk olsun demek, renk prensiplerini ihlal etmek demektir.
- Makaleler
- 7
Eki Görüntüle 36404
Dilersek baştan sona temayı değişebiliriz, AMOLED temayı tek tek renkleri değişerek ben tasarladım mesela fakat denildiği gibi rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz. Renk düzenimiz ve şemamız şu anlık iyi gibi duruyor, XenForo 2.3 ile beraber gelecek temalandırmalarımızda yine de bu öneriyi de değerlendiririz. Şu anki durumda herhangi bir değişikliği düşünmemekteyiz. İyi Sosyaller dilerim.