Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Intel® Arc™ A750 Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Arc™ A750 Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.
En son sürücü burada, 9 Temmuz'da yayımlanmış.
- Makaleler
- 4
Intel® Arc™ A750 Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Arc™ A750 Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.
Buradan son sürümü indirebilirsiniz:
www.intel.com
Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows*
This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.6632 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, Intel® Iris® Xe Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics.
Lessra
Başarılı
Hocam ilk defa ekran kartı güncelleyeceğim bunu indirdikten sonra kendisi yükleyecek mi benim başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Ayarlar felan siliniyor diye gördüm.Intel® Arc™ A750 Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Arc™ A750 Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
İndirip çalıştıracaksınız ve adımları takip edeceskiniz. NVIDIA ve AMD'den bir farkı yok.
Lessra
Başarılı
Bir şey demiyor orada, aşağıdaki kutucuğu onaylayın ve indirin.Hocam indiricektim ama neden böyle dedi ben biraz bilgisayar konusunda bilgisizim.
Eki Görüntüle 67762
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi