Arasında kaldım. Bu iki sistemin 5-6 ay sonra eşime devredeceğim alacağım sistemi 5-6 ay 2K da kullandıktan sonra kendime yeni bir PC alacağım beraber yayın hayalimiz de var onu da göz önünde bulundurursak hangi sistem mantıklı olur.

Yani B580 ve 14400F 2K da daha çok iş görür değil mi hocam sizde aynı fikirdesiniz.

Yayın konusunda tam emin değilim ama bence yine B580 daha iyi olur diye düşünüyorum. 8 GB VRAM yayın için yetmeyebilir diye düşünüyorum.

Dediğiniz özelleştirmeleri yapıp şimdi şubeye gideceğim bana göre de dediğiniz çok mantıklı geldi. Herkese çok teşekkür ederim. Konu kapanmıştır benim için.

1 TB Kioxia G2 yaptım SSD kasayı da Vento yaptım. RAM'leri de Kingston 6000 MHz yaptım aldım az önce mağazadan hocam teşekkür ederim. Aslında SSD yerine anakartı yapacaktım da upgrade olarak sanırım Gigabyte B760'ın o modeli sıkıntlıydı. O yüzden anakart a dokunmadım. Zaten içindeki anakart işimi görüyor 5600 MHz yeter de artar ileriye dönük olduğunu düşünüyor. Bütçe varken 350₺ daha ekleyip son param olarak soğutucuyu FSP yaptım. İyi yapmış mıyım @efebatiin hocam.

Anakart yerine SSD'yi değiştim ileride SSD derdinden kurtulmuş oldum.

Son düzenleme:
Dediğiniz özelleştirmeleri yapıp şimdi şubeye gideceğim bana göre de dediğiniz çok mantıklı geldi. Herkese çok teşekkür ederim. Konu kapanmıştır benim için.

1 TB Kioxia G2 yaptım SSD kasayı da Vento yaptım. RAM'leri de Kingston 6000 MHz yaptım aldım az önce mağazadan hocam teşekkür ederim. Aslında SSD yerine anakartı yapacaktım da upgrade olarak sanırım Gigabyte B760'ın o modeli sıkıntlıydı. O yüzden anakart a dokunmadım. Zaten içindeki anakart işimi görüyor 5600 MHz yeter de artar ileriye dönük olduğunu düşünüyor. Bütçe varken 350₺ daha ekleyip son param olarak soğutucuyu FSP yaptım. İyi yapmış mıyım @efebatiin hocam.

Anakart yerine SSD'yi değiştim ileride SSD derdinden kurtulmuş oldum.

Güzel yapmışsın hocam G2 güzel SSD'dir hayırlı olsun.