Adını soyadını kullanıcı adına yazmışsın gidip bir panelci her şeyini bulur buna mı taktın.
Ne alaka? Foruma girdiğim kullanıcı adının tarayıcıyla ne alakası var, ben onu anlamadım. Öyle olacaksa sadece benim başıma mı geleceğini düşünüyorsun? Sanki kullanıcı adına ad soyad yazan yokmuş gibi davranıyorsun. Ayrıca panelcilerin birini bulması için illa da o kişinin ad soyad girmesine gerek yok.

Ne alaka? Foruma girdiğim kullanıcı adının tarayıcıyla ne alakası var, ben onu anlamadım. Öyle olacaksa sadece benim başıma mı geleceğini düşünüyorsun? Sanki kullanıcı adına ad soyad yazan yokmuş gibi davranıyorsun. Ayrıca panelcilerin birini bulması için illa da o kişinin ad soyad girmesine gerek yok.

Ben onu demiyorum ki. Verilerin sanki çok güvenli gibi tarayıcının veri satıp satmadığına bakıyorsun. Zaten Brave gibi tarayacılar da sattı bir kere.

Üç kere hacklendim hocam, dikkat etmek gerekiyor bu tarz şeylere.
Antivirüs sensin. Kendin dikkat etmeliydin.

Ben galatasaraylıyım. Hakikaten Galatasaray ne alaka?

Maksimum fenerli işte. Ben beşiktaşlıyım kesin 1905 lafından Galatasaray'lı çıktım. Harbi deli bunlar. İnsanın tuttuğu takımdan niye yargılıyorsun? Kanunda herkes şu takımda olmak yazıyor mu?
(Koskaca profilimdeki kartalı göremeyecek kadar kör. Gerek yok tartışmaya.)

Neresi komik? Chrome Opera'yı çok rahat solluyor. Yok RAM ve CPU kullanımı düşüreceğiz diye tarayıcıyı kullandırtmıyorlar resmen kasıp duruyor. Ayrıca sürükle bırak olarak linkleri alamıyorsun doğru düzgün çalışmıyor bile. Chrome en iyilerden hala.
Ben hız vs konusunda mı laf ettim? Bir daha okumanı tavsiye ederim.