Kerim Demirkaynak
Uzman
Adımı yazmama gerek yok, onlar zaten buluyor her türlü.Adını soy adını Çınar gibi yazmışsın. Panelci bunları bulamayacak sanki. Dünyanın en güvenli kullanıcısı gibi davranmayın.
Adımı yazmama gerek yok, onlar zaten buluyor her türlü.Adını soy adını Çınar gibi yazmışsın. Panelci bunları bulamayacak sanki. Dünyanın en güvenli kullanıcısı gibi davranmayın.
Ne alaka? Foruma girdiğim kullanıcı adının tarayıcıyla ne alakası var, ben onu anlamadım. Öyle olacaksa sadece benim başıma mı geleceğini düşünüyorsun? Sanki kullanıcı adına ad soyad yazan yokmuş gibi davranıyorsun. Ayrıca panelcilerin birini bulması için illa da o kişinin ad soyad girmesine gerek yok.Adını soyadını kullanıcı adına yazmışsın gidip bir panelci her şeyini bulur buna mı taktın.
Adımı yazmama gerek yok, onlar zaten buluyor her türlü.
Üç kere hacklendim hocam, dikkat etmek gerekiyor bu tarz şeylere.
Ne alaka? Foruma girdiğim kullanıcı adının tarayıcıyla ne alakası var, ben onu anlamadım. Öyle olacaksa sadece benim başıma mı geleceğini düşünüyorsun? Sanki kullanıcı adına ad soyad yazan yokmuş gibi davranıyorsun. Ayrıca panelcilerin birini bulması için illa da o kişinin ad soyad girmesine gerek yok.
Antivirüs sensin. Kendin dikkat etmeliydin.Üç kere hacklendim hocam, dikkat etmek gerekiyor bu tarz şeylere.
Ben Galatasaraylı değilim ki ayrıca Galatasaray’la ne alakası var?Outlook'u 1 Hindu ve 2 Çinli ortak kullanıyorum. Panelden bulsan ne bulmasan ne?
Ben galatasaraylıyım. Hakikaten Galatasaray ne alaka?
Ben hız vs konusunda mı laf ettim? Bir daha okumanı tavsiye ederim.Neresi komik? Chrome Opera'yı çok rahat solluyor. Yok RAM ve CPU kullanımı düşüreceğiz diye tarayıcıyı kullandırtmıyorlar resmen kasıp duruyor. Ayrıca sürükle bırak olarak linkleri alamıyorsun doğru düzgün çalışmıyor bile. Chrome en iyilerden hala.