Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kkaliuss

Uzman
Oyunu açtığımda direkt kapanıyor. Tekrar açtığımda "210" gibi bir hatayla karşılaştım. Sonra 206, sonra 3005 falan diye gidiyordu. Sürücülerim güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows'umda da bir sıkıntı yok. Sadece ARC Raiders'ta sıkıntı yaşadım. Sil yükle yaptım, Easy Anti-Cheat'i de, dosya bütünlüğünü de doğruladım. Neden kaynaklı acaba? Easy Anti-Cheat hala crashlı ama.

Oyunu açtığımda direkt kapanıyor. Tekrar açtığımda "210" gibi bir hatayla karşılaştım. Sonra 206, sonra 3005 falan diye gidiyordu. Sürücülerim güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows'umda da bir sıkıntı yok. Sadece Arc Raiders'ta sıkıntı yaşadım. Sil yükle yaptım, Easy Anti-Cheat'i de, dosya bütünlüğünü de doğruladım. Neden kaynaklı acaba? Easy Anti-Cheat hala crashlı ama.

Hocam neden bilmiyorum ama Rocket League'e de Easy Anti-Cheat geldi. OneDrive silince açıldı. Deneyebilirsin fakat yedekli bir şey varsa önermiyorum silmeni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm